Mesecni horoskop za APRIL, za osobe rodjene u znaku VAGE…

Mesecni horoskop za APRIL, za osobe rodjene u znaku VAGE…

2. Aprila 2018 Off By Anđelko

Da li ce vage imati brojne razloge za osmeh tokom meseca aprila, ili ce im on doneti probleme?! Zvezde daju odgovore…

Фотографија корисника Luca Tanismann

 

POSAO :

 

Vaga je znak koji mnogo razmislja, koji po misljenju drugih osoba, bas preterano mnogo vremena koristi za razmisljanje.

Ali upravo zbog toga, zbog toga sto vage mnogo razmisljanju, to ce im doneti odredjene uspehe na planu posla u mesecu aprilu.

Mesec april ce za vage predstavljati mesec u kojem ce morati da donesu brojne odluke, a svaka od tih odluka ce biti veoma vazna.

Upravo ce vaga morati dobro da razmisle o svemu i da donesu odluke, a vage upravo predstavljaju znak koji najbolje odluke donosi.

Vec 5. aprila pred vagama ce biti jedna veoma teska i vazna odluka koju ce morati da donesu, ali kao sto je vec receno vage uvek donesu prave odluke, pa ce zbog njihove odluke ostvariti veliki uspeh.

Posle toga vage ocekuje veoma miran period na poslu, a onda ponovo 14. aprila ih ocekuje odredjeni uspeh, a ponovo ce taj uspeh vage ostvariti zbog toga sto su donele ispravnu odluku.

Period 16. do 21. aprila ce vagama doneti niz manjih problema, pre svega zbog nesuglasica i razlicitih stavova vaga i njenih kolega, ali to nece posebno uticati na osobe rodjene u znaku vage, jer ih 22. aprila ponovo ocekuje uspeh, ali ovoga puta ne zbog njihove odluke koje su donele, nego zbog truda i zalaganja vage koje je pokazala.

Mesec april ce vagama doneti toliko cekane velike uspehe na poslu, pa ce vage sigurno biti zadovoljne sa poslovnom situacijom u aprilu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3