MESECNI HOROSKOP ZA ARPIL : BIK –  nemojte ocekivati NEMOGUCE i dobicete SVE!

MESECNI HOROSKOP ZA ARPIL : BIK – nemojte ocekivati NEMOGUCE i dobicete SVE!

1. Aprila 2018 Off By Luca

 POSAO:

Nemojte praviti velike planove sto se posla tice u mesecu koji nam je upravo poceo.Ovo se narocito odnosi na to da ni slucajno ne smete i ne trebate da se usudite da ulozite vecu svotu novca u nesto sto zapravo ne moze da uspe,jer cete time stvoriti sebi  nepotreban materijalni trosak koji cete tesko moci da povratite.

Nemojte ulaziti u sukobe sa  kolegama na vasem radnom mestu jer to nikada ne vodi nicemu dobrom vec pokusajte da probleme kojih svakako ima resite na najbolji moguc nacin,a to znaci razgovorom.Istina je da ste preoptereceni poslom,ali nemojte nigde zuriti i sve resavajte lagano i smireno.

 

LJUBAV:

Ako ste slobodni:

Slobodmim pripadnicima  Bika se savetuje da u toku ovog meseca  budete malo vise angazovani kada je rec o setnjama ili o izlascima konkretno.

Dakle setajte vise nego ikada,posvetite se druzenju sa prijateljima i idite na ona mesta na kojima znate da bi ste mogli upoznati nekog zanimljivog jer ce ako se budete samo malo potrudili ovaj mesec biti vise nego talican za vas i za vase ljubavno stanje.Dakle,moze se desiti i ono sto ne ocekujete i  ono cemu se nimalo ne nadate samo ako se dovoljno potrudite oko svega toga.

Jedna osoba ce sredinom ovog meseca pokusati da osvoji vase srce ali buduci da vi prema njoj nemate iste emocije   na kraju ce ona biti slomljenog srca,a vam ce biti vise nego krivo sto ste nekog povredili,ali je to jedini nacin bio jer ne mozete sebe da zamislite pored nje.

To je jos samo jedan dokaz da ste vi neko ko ima dobro i veliko srce i prosto je nemoguce i pomisliti na to da bi ste vi nekog namerno povredili ali se srcu nazalost ne moze narediti koga ce voleti. Pokusajte toj osobi da objasnite da je vase srce zauzeto iako je vas emotivni status slobodan.

Starijim Bikovima ce se u ovom mesecu desavati svasta nesto lepo kada se o ljubavi radi,pa je tako moguce da ce oni koji su slobodni pronaci osobu sa kojom ce moci u miru i u slozi da docekaju svoju starost.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2