MESECNI HOROSKOP ZA APRIL: RAKOVI, cuvajte svoje SRCE!

MESECNI HOROSKOP ZA APRIL: RAKOVI, cuvajte svoje SRCE!

1. Aprila 2018 Off By Luca

POSAO:

Dragi Rakovi,budite spremni na izazove  u ovom mesecu,odnosno na promene koje vas definitivno cekaju.Nemojte biti toliko hrabri da prihvatite sve sto vam se nudi vec pre svega dobro razmislite o svakom potezu koji napravite jer bi lako moglo doci do toga da napravite veliku gresku.Dakle, nije da nije dobar period za napredovanje na poslovnom polju i za stvaranje karijere samo nemojte praviti nagle  promene i trcati ka necemu sto nije sigurno.

Inace je moguce da ce doci do  velike materijalne dobiti i da ce vam ovaj mesec biti  izuzetno uspesan ali je moguce  i da cete imati vise obaveza nego ikada do sada,  tako da vam svakako nece biti lako.

 

LJUBAV:

Ako ste slobodni:

Dragi Rakovi,nemojte ocekivati nemoguce.Dakle, iako je za  pozeleti da  imate pravu ljubav, to  trenutno nije moguce i nemojte sebi dozvoliti laki flert i avanturu samo zato sto vam je  trenutno to potrebno odnosno samo zato sto ste usamljeni i sto ste tuzni zbog nekih drugih stvari.

Morate da se pomirite sa tim da ovo nije  savrsen mesec za ljubav kada ste vi u pitanju i da  je najbolje da se posvetite nekim drugim stvarima kao sto je recimo resavanje poslovnog ili stanbenog pitanja jer je evidentno da vam bas i ne sledi  lak mesec i da  cete biti preoptereceni nekim drugim stvarima.

Naslov da cuvate svoje srce stoji upravo zbog toga sto je itekako moguce da udjete sa nekim u vezu ili da nekome date sansu samo zato sto se osecate prazno i usamljeno te imatre potrebu da vam neko pruzi ljubav.

Ta osoba ce se nazalost samo poigrati sa vama a vi cete se  osecati iskorisceno tako da je najbolje da dignete ruke od ljubavi bar do polovine  ovog meseca.Nakon toga postoji mogucnost da ce vam se javiti jedna osoba sa kojom ste  nedavno imali  neku kracu  vezu pa nije nemoguce da sa njom pokusate ponovo,mozda cete tad imati vise srece.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2