MESECNI HOROSKOP ZA APRIL: OVNOVI,nemoguce postaje MOGUCE!

MESECNI HOROSKOP ZA APRIL: OVNOVI,nemoguce postaje MOGUCE!

1. Aprila 2018 Off By Luca

POSAO:

Dragi Ovnovi,vi niste ni svesni  koliko ce vam ovaj mesec biti uspesan i kakve cete samo poslovne mogucnosti imati.Jednostavno prosto morate da shvatite da je ovo prilika  koja se ne propusta i da ako treba  zapostavite sve druge stvari na svetu kako bi ste probali  da ostvarite svoje velike poslovne snove jer je ovo prilika koja se pruza samo jednom u zivotu.

Imacete podrsku svojih kolega ali i svog partnera i porodice cak i ako  ova ponuda za posao podrazumeva preselenje u drugu drzavu jer svi znaju da ste vi neko ko je izuzetno vredan i odgovoran i neko ko je zasluzio da dobije priznanje za sve ono sto  je uradio i za sta je ulozio mnogo truda,strpljenja ali i svog vremena.

 

LJUBAV:

Ako ste slobodni:

Iako vi to nikome ni u ludlu ne bi ste priznali vi ste neko ko je  itekako usamljen i ko zapravo ocajnicki zeli da ima nekog ko ce moci da ga voli onako kako zelite i kako ste oduvek sanjali ali to bas i nece biti lako  ostvariti.

U mesecu koji nam je poceo vi cete imati mnogo prilika za flert buduci da ste vi jedna svakako privlacna osoba ali ipak niste neko ko se lako upusta u avanture i necete zeleti da budete sa nekim tek da ne bi ste bili sami cak i ako znate da vas ta osoba jako voli i ako ona radi sve za vas i za vas osmeh,jer znate da se ljubav ne moze odglumiti a vi ste neko ko se nikada ne zadovoljava sitnicama vec zeli od zivota sve ili nista.

I taman kada  budete pomislili da se na polju ljubavi nista lepo nece desiti sve ce se bitno promeniti  krajem ovog meseca jer tada u vas zivot ulazi osoba koja ce zagrejati vase srce.

Ipak nemojte nigde zuriti i prvo je upoznajte pa tek onda udjite sa njom u vezu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2