MESECNI HOROSKOP ZA APRIL: DEVICE,spremite se za LJUBAVNU PROMENU!

MESECNI HOROSKOP ZA APRIL: DEVICE,spremite se za LJUBAVNU PROMENU!

1. Aprila 2018 Off By Luca

POSAO:

Zvezde se nalaze u totalno nepovoljnom polozaju za vas  trenutno kada je u pitanju vas posao i vi prosto necete znati kako da se snadjete na radnom mestu jer ce problema biti vise nego ikada.Dobro bi bilo kada ne bi ste zapocinjali nikakve nove poslove niti pravili nove planove sve dok ne budete bili u stanju da  trezveno razmisljate te da sami resite svaki poslovni problem koji se nadje pred vama.

Uzrok vaseg stresa i gresaka na poslu mogu biti problemi licne prirode,pa ako dodje do toga vi morate da naucite da razdvojite poslovno od privatnog jer cete u suprotnom izgubiti poverenje svojih kolega i porusicete ugled koji godinama stvarate.

 

LJUBAV:

 

Ako ste slobodni:

Drage Device, vi niste ni svesne koliko vas lepih stvari ceka u mesecu koji nam dolazi.Moze se reci da cete biti srecniji nego ikada do sada i da cete zapravo moci konacno da  kazete da ste pronasli osobu svojih snova.

Vi ste po prirodi veoma mirni i smireni i niste neko ko naglo reaguje na bilo sta,ali  ce se to malo promeniti  kada sretnete jednu osobu zato sto ce ona u vama da probudi jake i nagle reakcije buduci da je to   nesto sto se zove  fatalna ljubav.Zapravo necete puno ni razmisljati o tome da li je  pametno tek tako prepustiti se strastima zato sto necete moci da razmisljate glavom vec iskljucivo srcem.

Dugo ste cekali da vam se desi prava ljubav i zapravo je ovo sve sto ono sto vam je u zivotu ikada trebalo.

Ako ipak  budete skepticni i budete se plasili svojih osecanja onda morate na vreme da shvatite da  se srcu ne moze narediti i da bar jednom u zivotu ne razmisljate o svemu realno nego da se usudite na to da rizikujtee i da uzivate.

Ovo je cinjenica koja  vas prati u stopu je ste  neko ko se naizgled plasi toga da zivi punim plucima ali dolazi neko u vas zivot ko ce vas za sva vremena promeniti i  usreciti….

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2