Mene je u   zivotu NAJVISE KOSTALA LJUBAV koju sam OSECALA PREMA TEBI…

Mene je u zivotu NAJVISE KOSTALA LJUBAV koju sam OSECALA PREMA TEBI…

26. Juni 2021 Aus Von Dejana

   Das nekome sve sto imas.  Das nekome ljubav… A taj neko te slaze i prevari i izda.

Taj   neko ti okrene ledja.

Bas kao ti meni.  Sve sam ti dala sto sam mogla da ti dam. Zapravo,  sve si bio i sve si  i dalje  sto zelim i do cega mi je iskreno stalo. Ti umes da volis, ali  slab si na pokazivanju tih emocija. Ti umes da das  dusu ali isto tako dusu umes i da uzmes.

Ja se uvek trudim da razumem ali mi se sve vise cini da se ti nikada nisi trudio da razumes mene. Ko zna koliko sam ja suza  prolila i koliko je mene bolelo. Ko zna koliko sam ja suza prolila,kao da sam   zaboravila da si ti muskarac koji nikada nece moci da mi  da dusu.  Koji nikada nece moci da me razume. Koji nikada nece biti ono sto meni treba iako je taj neko sve ono sto zelis.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Bitan si mi. Bitan si mi toliko da skoro da nema toga sto ne bih ucinila za tebe ali je stvar u tome sto ne znas da volis. Sto nikad nisi znao da me razumes  i sto nikad nisi znao da mi pruzis ono sto  je moje srce zelelo.

A volela sam te oduvek, volela sam te od prvog dana i volim te i dalje najjace sto mogu da te volim. Volim te, jer je moje srce odabralo da te volim, volim te, jer znam da si ti onaj jedan i jedini kojeg sam ikad volela.

Nisi znao da cenis moju ljubav.

Nisi znao da cenis moju emociju.

Nisi znao da cenis ono sto sam za nas dvoje cinila i sve mi je jasnije da nikada   nisi umeo da razumes, bas kao sto ja nikada nisam umela da razumem da  ti mozes da gledas kako od tebe odlazi neko ko te oduvek najvise  voleo.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2