MEDALJONI VELIKE MOCI! Izaberi jedan ”medaljon” i on ce ti uz pomoc svoje MOCI pomoci da ostvaris nesto do cega ti je STALO!

MEDALJONI VELIKE MOCI! Izaberi jedan ”medaljon” i on ce ti uz pomoc svoje MOCI pomoci da ostvaris nesto do cega ti je STALO!

5. Aprila 2018 Off By Anđelko

Medeljoni poseduju veliki broj moci, a svaki medaljon nam moze pomoci da ostvarimo nesto sto nam je vazno…

Фотографија корисника Luca Tanismann

 

MEDALJON A.

 

Nikada nista niste ucinili pogresno, nikada niste niti jednim svojim postupkom ucinili da neku osobu povredite, osoba ste kojoj je stalo do pravde.

Ali iako je to tako, mnogo puta je vama nanesena nepravda, mnogo puta niste dobili srecu kakvu ste zasluzili.

Takodje vam se mnogo puta desilo da vi na kraju ”ispadnete krivi” za odredjenu situaciju, iako vi nista niste ucinili, iako niste nigde pogresili.

Moc ovog medaljona je velika, a upravo ce vam ovaj moci da sve te ”nepravde” koje su vam nanesene ispravite, i da dobijete srecu.

Sve ce poceti da se menja, i to veoma pozitivno po vas, sve probleme koje imate, sve ”nepravde”, sve ce to biti reseno, konacno ce se saznati istina.

A kada se sve to dogodi, mnoge osobe ce vam se izvinjavati, ali vi u tim trenucima trebate dobro razmisliti  da li te osobe posle svega ”imaju mesta u vasem zivotu”, sve ce se promeniti, istina ce se saznati moc medeljona ce uticati da na kraju svi shvate koliko ste vi ”dobra i kvalitetna” osoba.

Zaista ce vam ovaj medaljon mnogo pomoci.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3