Mars u Biku do 20 augusta , budite strpljivi i promisljeni…

Mars u Biku do 20 augusta , budite strpljivi i promisljeni…

6. Jula 2022 Off By Luca

Nakon vatrene energije, kada je Mars bio u Ovnu, brzo smo se umarali i sagorijevali. Sada, kada se Mars preselio u znak nežnog, strpljivog Bika, imamo priliku da dođemo do daha i da malo predahnemo. Usporavamo do tempa puževa, koji se u početku čini divnim i senzualnim, a kasnije nam je to ipak presporo, ali poruka Marsa u Ovnu i jeste da usporimo.

Sa Marsom u Biku, možemo se vratiti u svoja tijela, ležeći na suncu, u krevetu, na kauču, uživajući u lakšem tempu. Međutim, moramo paziti da ne postanemo tvrdoglavi. Mars u Biku je neumoljivo tvrdoglav, nasrtljiv i uporan.

procitaj:

Vladavina Raka nam donosi velike promene, a neko ce biti posebno srecan!

 

Mars se susreće tokom jula i sa Uranom, planetom promjena, pobune i haosa, takođe u Biku. Ovo može donijeti dosta fokusa na finansijske promjene, promjene na poslu, rutinske promjene, dnevne promjene i tako dalje. Ove promjene mogu biti veliko iznenađenje, šok iz vedra neba. A Mars u Biku zaista ne voli da bude šokiran, imajte to na umu. On voli svoju stabilnost, svoju predvidljivost i Uran je tu da sve uzdrma. Najbolje je da ostanemo fleksibilni i otvoreni za promjene i da se radujemo oslobođenju, koje nas čeka.

Dok Mars krstari materijalističkim i hedonističkim Bikom, od nas se traži da vodimo računa o svom novcu na najbolji način – iako ne na posesivan, “sve je moje” način. Da, možemo tražiti novac, sigurnost i udobnost, a možemo čak i uživati ​​u ovim stvarima. Ali nemojmo se previše vezati za stvari i pretjerivati u shopping. Takođe je važno zapamtiti da, iako nemamo veliku brzinu iza svojih akcija tokom ovih nekoliko narednih nedelja dok Mars boravi u Biku, stvari koje sada započnemo imaju potencijal da traju dugo, ako smo metodični, smireni i strpljivi. Od 5. jula do 20. avgusta, osjetićemo snažnu privlačnost da prihvatimo sporost života: slobodno vrijeme, opuštanje, odmor, brigu o sebi . sve dobre stvari.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Energetski, ovo je veliki pomak u odnosu na prethodno mjesto planete u Ovnu. Bikom vlada Venera, što znači da će “naši postupci biti više vođeni finansijskim odlukama, ljepotom, vrijednostima i možda ćemo svi biti malo više fokusirani na zadovoljstva i ljubav. Bićemo skloniji tražiti materijalne i fizičke udobnosti i privlačiće nas lijepe stvari trajne vrijednosti.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2