Mali ljubavni horoskop do 21. septembra: Vaga će biti veoma srećna!

Mali ljubavni horoskop do 21. septembra: Vaga će biti veoma srećna!

14. rujna 2021 0 By PLEOMAX23

Evo šta čeka sve znakove u ljubavi tokom narednih sedam dana, odnosno u periodu do 21. septembra…

OVAN

Dragi ovnovi, da se svaka tajna na kraju sazna vi ćete na veoma loš način shvatiti tokom narednih sedam dana. Naime, vas očekuje nešto veoma loše. Vi ćete saznati nešto o vašem partneru zbog čega ćete razloga za tugu imati jako mnogo.

BIK

Dragi bikovi, vas tokom narednih sedam dana očekuje promena situacije na planu vaše veze i to na bolje. Vama predstoje dešavanja na planu ljubavi zbog kojih ćete svakako imati jako mnogo razloga za ljubavnu sreću.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vi ćete u periodu do 21. septembra shvatiti da ste ostavili divan utisak na osobu koju ste nedavno upoznali. Vi ćete to shvatiti zbog toga što će vam jedna osoba jasno staviti do znanja da vas želi kraj sebe u vezi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vas tokom narednih sedam dana očekuju pre svega brige na planu ljubavi. Vaš partner će činiti neke postupke koje ne bi trebao da čini i on će vam sa njima nanositi tugu. Vas će zabrinuti situacija na planu vaše veze.

LAV

Dragi lavovi, vas u periodu do 21. septembra očekuju veoma ozbiljni problemi na planu ljubavi. Vi i vaš partner se uopšte nećete dobro slagati, a takođe će vaš partner učiniti nešto što vi svakako da sada ne možete očekivati od njega.

DEVICA

Drage device, vama konačno predstoje pozitivna dešavanja na planu ljubavi vašeg života. A ona vam predstoje tokom narednih sedam dana. Vama predstoje dešavanja na koja dugo vremena čekate i zbog svega toga ćete biti srećne.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2