MAGICNO VATRENO PRSTENJE LJUBAVI! Izaberi jedan ”VATRENI PRSTEN LJUBAVI” i saznaj kada ti dolazi VREME u kojem ces uzivati u VELIKOJ LJUBAVOJ SRECI!

MAGICNO VATRENO PRSTENJE LJUBAVI! Izaberi jedan ”VATRENI PRSTEN LJUBAVI” i saznaj kada ti dolazi VREME u kojem ces uzivati u VELIKOJ LJUBAVOJ SRECI!

29. Aprila 2018 Off By Anđelko

Nekako nam se svima previse puta desava da ljubavi imamo samo na ”trenutke”, nikako da nam dodje vreme u kojem cemo imati mnogo vise srece u ljubavi, vreme u kojem cemo na duzi vremenski period uzivati u velikoj ljubavi…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

VATRENI PRSTEN LJUBAVI A.

 

Osoba ste koja je naucila da ne trebamo imati prevelika ocekivanja, to je zbog toga sto ste nekada u proslosti imali velika ocekivanja od ljubavi, a ta vam se ocekivanja nisu ostvarila, pa ste umesto mnogo ljubavi dobili samo tugu.

Sada drugacije razmisljate, i dalje vi posedujete veliku veru u ljubav,ali ocekivanja od ljubavi vam nisu preterano velika, ipak se nadate da ce doci vreme u kojem cete imati mnogo ljubavi.

Vatreni prsten ljubavi koga ste izabrali vam otkriva kada ce to vreme doci :

”Iako bi vi voleli da vam vreme velike ljubavi ubrzo dodje, to se ipak nece desiti ,moracete jos dosta vremena da sacekate da se to desi, ali ono sto je veoma vazno za vas jeste da ce vam to vreme zaista i doci, vreme u kojem cete uzivati u velikoj ljubavi u kojem cete imati najvise ljubavi u svom zivotu ce predstavljati novembar i decembar mesec, upravo ce ta dva meseca vama predstavljati nesto prelepo, upravo tada cete imati ubedljivo najvise razloga za srecu u ljubavi, dakle moracete jos mnogo da sacekate ali ce vam to  vreme doci, u to trebate da budete sigurni”.

Vatreni prsten ljubavi vam otkriva da ce vam vreme kade cete uzivati u velikoj ljubavnoj sreci tek doci pred sam kraj godine, dakle moracete jos mnogo strpljenja da pokazete, ali ono sto je veoma vazno jeste sto ce vam to vreme zaista doci, i to trebate biti sigurni, to vam otkriva ovaj vatreni prsten ljubavi.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3