MAGICNO OGLEDALO BUDUCNOSTI! Izaberi jedno ”ogledalo” i saznaj kakva ce ti biti buducnosti, da li ispunjena uspesima ili ispunjena brojnim poteskocama i problemima!

MAGICNO OGLEDALO BUDUCNOSTI! Izaberi jedno ”ogledalo” i saznaj kakva ce ti biti buducnosti, da li ispunjena uspesima ili ispunjena brojnim poteskocama i problemima!

20. Aprila 2018 Off By Anđelko

Ocekivanja od buducnosti svima nama su velika, ali veoma retko se svima desava da se nasa ocekivajna ispune, veoma retko se desava da budemo u potpunosti zadovoljni…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

MAGICNO OGLEDALO BUDUCNOSTI A.

 

U proslosti ste bili veoma skormna osoba, osoba koja nije ocekivala previse, ali zbog nekih situacija, zbog toga sto ste shvatili koliko ste sposobna osoba, vasa ocekivanja su sada mnogo veca, a vi ste mnogo ambicioznija osoba, narucito su vasa ocekivanja od buducnosti velika.

Ovo magicno ogledalo buducnosti otkriva kakva ce vam biti buducnosti :

”Buducnost ce vam doneti mnogo srece a takodje i uspeha, ali nece vam vam se sva ocekivanja ostvariti, vi ste zeleli da vam buducnost donose srecu a da u njoj ne bude problema, ali buducnost ce vam doneti i neke probleme, buducnost ce vam doneti neke probleme sa dragim osobama, ali tih problema nece biti previse, uglavnom ce vam buducnost doneti srecu, a te probleme koje cete imati cete moci da resite, buducnost ce vam dakle donekle ”ispuniti” vasa ocekivanja, pa sve u svemu moci cete da budete zadovoljni sa onim sto ce vam ona doneti”.

Ovo magicno ogledalo vam otrkiva da cete u buducnosti imati i problema, ali takodje i mnogo srece, ipak ”magicno ogledalo vam porucuje” da cete moci da budete zadovoljni sa onim sto ce vam buducnost doneti.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3