MAGICNI SIMBOLI VAZNIH DESAVANJA! Izaberi jedan “magicni simbol“ i saznaj sta ce ti se veoma VAZNO desiti do kraja PROLECA!

MAGICNI SIMBOLI VAZNIH DESAVANJA! Izaberi jedan “magicni simbol“ i saznaj sta ce ti se veoma VAZNO desiti do kraja PROLECA!

2. Mai 2018 Aus Von Anđelko

Do kraja proleca ima jos mnogo vremena, posto se prolece tek zavrsava 21. juna, dakle mnogo vremena je jos preostalo, a tokom tog vremena mogu da nam se dese mnoga desavanja, sigurno da nam je svima u interesu da ta desavanja budu pozitivna…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

MAGICNI SIMBOL VAZNIH DESAVANJA A.

 

Od pocetka proleca pa do sada u vasem zivotu nije bilo nekih mnogo velikih desavanja, bilo je tu nekih situacija zbog kojih ste bili tuzni, ali kao i uvek,takodje i nekih situacija zbog kojih ste bili srecni.

Sigurno zelite da imate sto je vise moguce srece do kraja proleca, to je sasvim normalno.

Ovaj simbol magicnih vaznih desavaja vam otkriva sta ce vam se desiti do kraja proleca :

“Ono sto ce vam se desiti prvo ce vam doneti mnogo razloga za zabrinutost, a onda posle svega toga cete osecati veliku srecu, naime u period od 20. do 22. maja vasa veza ce biti na velikom testu, bolje receno imati ce problem za koga cete u nekim trenucima smatrati da se ne moze resiti, taj problem ce izazvati jedna druga osoba, koja ocigledno ne zeli uspeh vase veze, ali na vasu srecu vi i vasa voljena osoba cete resiti tu veliku poteskocu koja ce vas ocekivati, to ce vas samo dodatno motivisati da se jos vise borite za vasu vezu, dakle vasa veza ce biti na velikom ispitu, ali na ispitu koji cete resiti, a posle toga cete uzivati u velikoj ljubavi, a nema dileme da ce vasa veza dokazati da je jaka, i nema sumnje da cete posle toga smatrati da vasa veza moze vrlo lako da ostvari uspesnu budcnost“.

Dakle simbol vaznih desavanja vam otkriva da ce vasa veza biti na velikom testu ali da cete uspeti to da resite, ali taj “test“, kao da ce samo dodatno zbliziti vas i vasu voljenu osobu, pa ce vasa veza posle toga samo postati jos mnogo snaznija, i posle toga ce u vasoj veze biti jos vise ljubavi.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3