MAGICNE KARTE SRECE! Ona koju izaberes ti “govori“ sta ce ti se lepo DESITI!

MAGICNE KARTE SRECE! Ona koju izaberes ti “govori“ sta ce ti se lepo DESITI!

5. April 2018 Aus Von Anđelko

Ne postoji niti jedan covek kome nije stalo da uvek iznova dobija neke razloge za srecu, sreca je nesto posebno, ona nam svima znaci…

Фотографија корисника Luca Tanismann

 

MAGICNA KARTA SRECE 1.

 

Osoba ste koja ume da uziva u trenucima, vama nije potrebno mnogo toga kako bi bili radosni, jer ste naucili da zivot ulepsavaju sitnice.

Vazna neznost je ono zbog cega je to tako, upravo ste zbog toga veoma nezna osoba, koja poseduje mnogo plemenitih vrlina.

Vasa neznost je takodje nesto zbog cega ste skromni, jer ste navikli da zivot ne daje bas uvek ono sto ocekujemo, pa smatrate da uvek postoji neki razlog zbog kojeg bi se osecali srecno.

Ova magicna karta koju ste izabrali vam porcuju da ce vam se desiti nesto lepo, a to je upoznavanje jedne osobe, koja ce vrlo verovatno predstavljati vasu novu voljenu osobu, osobu sa kojom cete zapoceti vezu.

Tu osobu kada upoznate, za nju necete smatrati da je to “tip osobe“ sa kojom bi mogli biti u vezi, ali ce se pokazati suprotno, pa cete upravo sa tom osobom zapoceti vezu.

Ta osoba ce znati da vas usreci, dakle ova magicna karta vam porucuje da ce vam se desiti upoznavanje osobe sa kojom cete vremenom zapoceti vezu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3