MAGICNA SVECA koju izaberes ima za tebe PORUKU u kojoj pise sta treba da ucinis ako zelis da ti zivot postane mnogo SRECNIJI,nesto veoma vazno ti PORUCUJE!

MAGICNA SVECA koju izaberes ima za tebe PORUKU u kojoj pise sta treba da ucinis ako zelis da ti zivot postane mnogo SRECNIJI,nesto veoma vazno ti PORUCUJE!

25. Aprila 2018 Off By Anđelko

Ma koliko da oprezni bili uvek se svima od nas  dogode neke greske, to kao da je nemoguce izbeci, ali ipak trebamo dobro voditi racuna o svemu, trebamo pokusati da greske smanjimo na najmanji moguci minimum…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

MAGICNA SVECA A.

 

Trudite se vi da uspete, trudite se i zaista pokazujete da ste veoma vredna osoba, ali isto tako pokazujete da ste osoba koja je svesna da od nasih postupaka zavisi nasa sreca. Svesni ste koliko je tesko svima nama da se izborimo za srecu, ali vi se ne predajete, vi se borite i verujete da  ce uspeti.

Ono sto  vama predstavlja problem jeste to sto previse olako odustajete.

Poruka ove magicne svece za vas glasi :

”Svi mi imamo teske trenutke, svi mi imamo trenutke u kojima smo tuzni, ali ne smemo sebi dozvoliti zbog tih trenutaka tuge da odustajemo, cak naprotiv potrebno je da budete istrajni da budete uporni, potrebno je da pokazete najvecu zelju za uspehom onda kada vam je najteze onda kada ste tuzni,odustajanjem nista dobiti necete, ne smete sebi dozvoliti da se predajete nego morate biti hrabri, zapamtite posle svake tuge dodje srece, pa upravo tako treba da razmisljate, ako zelite da budete mnogo srecnija osoba ne smeti sebi dozvoliti da odustajete olako, morate biti dosledni,istrajni i uporni”.

Ova magicna sveca vam porucuje da ne trebate nikada odustajati, da se trebate boriti i da trebate biti najjaci kada vam je najteze, samo tako mozete postati mnogo srecnija osoba,i samo tako vas zivot moze postati mnogo srecniji.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3