MAGICNA KUGLA OTKRIVA MNOGO O TVOJOJ BUDUCNOSTI! Izaberi jednu “magicnu kuglu“ i saznaj sta ce ti buducnost doneti, da li USPEH ili samo velike PROBLEME!

MAGICNA KUGLA OTKRIVA MNOGO O TVOJOJ BUDUCNOSTI! Izaberi jednu “magicnu kuglu“ i saznaj sta ce ti buducnost doneti, da li USPEH ili samo velike PROBLEME!

29. April 2018 Aus Von Anđelko

Od nas samih obicno zavisi nasa buducnost, bolje receno od nasih dela, postupaka, od nase odvaznosti i hrabrosti, od nasih uspeha, ono sto je sigurno jeste da nam svima predstoji buducnost, samo sto ce neko imati mnogo srece u buducnosti a neko mnogo problema…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

MAGICNA KUGLA A.

 

Osoba ste koja se uzda u “pravdu“, uzdate se u pravdu jer smatrate da ako i malo pravde postoji, onda ce vam buducnost biti veoma uspesna, to smatrate jer mislite da ste vasim postupcima zasluzili uspesnu buducnost.

Magicna kugla koju ste izabrali vam otkriva o vasoj buducnosti sledece :

“Veoma retko se desava da nam buducnost ispuni sva ocekivanja, ali kada ste vi u pitanju, vama ce buducnost ispuniti vecinu ocekivanja, u buducnosti cete jedino problema imati na planu posla, jer ce vam plan posla biti donekle neuspesan, ali ono sto je veoma vazno jeste da cete u buducnosti srece imati mnogo, a takodje i ljubavi, vama ce buducnost doneti mnogo pozitivnih desavanja, mnogo ocekivanja ce vam ispuniti“.

Magicna kugla koju ste izabrali vam otkriva da ce vam buducnost doneti brojna pozitivna desavanja kao i da ce vam ispuniti brojna ocekivanja, ipak takodje porucuje da necete imati preteranih uspeha na planu posla.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3