Magicna KUGLA koju izaberes otkriva da li dolazi VREME SRECE ili te ocekuje samo TUGA!

Magicna KUGLA koju izaberes otkriva da li dolazi VREME SRECE ili te ocekuje samo TUGA!

16. Februara 2018 Off By Anđelko

Magicna kugla uvek moze da nam da odgovore na neka pitanja…

 

MAGICNA KUGLA 1.

Magicna kugla koja vas je privukla vam otkriva sledece :

Odredjene promene vas ocekuju u zivotu, sa nekima cete biti zadovoljni,ali sa onim ”drugim” necete moci biti preterano zadovoljni.

Ono sto vam se nece svideti jeste sto ce se vas ljubavni zivot promeniti, osoba koja je sada kraj vas ce poceti da se menja, promenice se na nacin na koji nikako niste zeleli, odnosno na onaj koji vam uopste nece odgovarati. Kod vas su uvek postojale granice razumevanja, ali preko nekih postupaka vase voljene osobe necete moci da predjete pa cete biti u problemu. Pokusavacete da resite sve te situacije, ali ce vam za to biti potrebno mnogo snage i strpljenja.

Te promene ce pokazati da li ta vasa veza je dovoljno kvalitetna, i da li od nje mozete ocekivati lepu buducnost, posto ce se na tim ”ispitima” primetiti koliko je zapravo vasa veza snazna.

Sto se tice ”dobrih promena” one vas ocekuju pre svega na poslovnom planu, na njemu cete imati izvanredne uspehe, nesto za sta ste se borili.

Ti uspesi ce vam davati mnogo motiva da nastavite da se ponasate na isti nacin kada je vas poslovni plan  u pitanju.

Sve u svemu, vama dolazi period problema ali i srece, ali mozete te probleme ”pobediti” pa sebi ”stvoriti” samo srecu u zivotu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3