MAGICNA KNJIGA LEPIH VESTI! Izaberi jednu “KNJIGU MAGIJE“ i saznaj sta ces dobiti kao “NAGRADU“ za svu dobrotu koju si pokazao, sta ce ti se uskoro divno desiti!

MAGICNA KNJIGA LEPIH VESTI! Izaberi jednu “KNJIGU MAGIJE“ i saznaj sta ces dobiti kao “NAGRADU“ za svu dobrotu koju si pokazao, sta ce ti se uskoro divno desiti!

25. April 2018 Aus Von Anđelko

Veom je vazno da uvek pokazemo dobrotu, veoma je vazno da uvek pomognemo nekim osobama ako smo u prilici,jer ako tako cinimo, mozemo ocekivati pre ili kasnije da budemo nagradjeni za to, posto se dobrota uvek isplati…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

KNJIGA MAGIJE A.

 

Osoba ste koja nije dozovolila sebi da se promeni, iako ste i sami nekada smatrali da su vam potrebne promene.

Osoba ste kojoj su mnoge drage osobe govorile da pokusa da manje dobrote pokazuje,vase drage osobe su vas savetovale da manje dobrote pokazujete kako ne bi bili povredjeni, jer mnogi dobrotu koriste na pogresan nacin,ali vi nikoga niste slusali, uvek ste svoju dobrotu nesebicno poklanjali, mnogo dobrih dela ste ucinili, a nista niste ocekivali zauzvrat.

Ali posto se dobrota uvek isplati, zbog svega toga cete biti nagradjeni ova “knjiga magije“ vam porucuje da je pred vama mnogo lepse vreme, da je pred vama period u kojem cete uzivati, takav period ce vama predstavljati leto, ova knjiga magije vam porucuje da cete tokom leta uzivati u zivotu, da cete imati toliko srece da cete uzivati mozda vise nego ikada pre, sve ce vam odgovarati a u vasem zivotu ce biti prisutna velika sreca,upravo su to “srecne vesti“ koje vam donosi ova knjiga magije.

Werbung

Knjiga magije vam porucuje da ce vam se uskoro mnogo lepih stvari desiti, da cete imati mnogo razloga za neverovatnu srecu,a sve je to zbog toga sto ste pokazali veliku dobrotu, osoba ste koja ce uzivati tokom leta.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3