LJUBAVNI  HOROSKOP ZA PRVU SEDMICU MAJA:   Ocekujte neocekivano!

LJUBAVNI HOROSKOP ZA PRVU SEDMICU MAJA: Ocekujte neocekivano!

29. April 2018 Aus Von Luca

OVAN

Prvi dani maja meseca, kada prodju, ostace vam u lepom secanju.Pripadnici vaseg znaka ce konacno resiti neke svoje emotivne dileme,poslusacete glas svog srca i konacno cete  shvatiti koga iskreno volite i sa kim zelite da  budete.

 

BIK

Werbung

Ako ste u vezi, nemojte ocekivati od vaseg partnera da  ispuni vase zahteve,jer su oni, ruku na srce, zaista i vise nego   prezahtevni, odnosno nerealni.Jasno je da u vasoj vezi postoji sukob ali to je samo manjak poverenja sa obe strane.Pokusajte to da resite.

 

 

BLIZANAC

Prvi dani maja ce vam doneti neocekivane poslovne obaveze tako da bas i necete imati vremena za ljubav,ali na svu srecu imate kraj sebe osobu koja moze sve da razume i kojoj je do vas iskreno stalo.

 

RAK

Nemojte ulaziti u bespotrebne rasprave sa svojim partnerom,i sto je jos vaznije, naucite  da mu verujete, jer su vrlo moguce ljubomorne scene sa vase strane, za koje ne samo da nemate razloga, vec su zapravo jako smesne i neosnovane.

 

LAV

Ako  naucite u prvim danima ovog meseca vas ponos, koji vam je inace glavni neprijatelj u ljubavi, da smirite, onda nema nikakvog razloga da se  brinete, jer bi ste mogli neocekivano zapoceti jednu lepu romansu sa osobom rodjenom u znaku Jarca.On vas vec dugo zeli,a vi nemojte biti ponosni vec mu recite da  i vi hocete isto.

 

DEVICA

Vas partner ima problem sa poverenjem, ali ne samo kada ste vi u pitanju, vec inace, on je imao ruzno iskustvo u proslosti zbog kojeg se boji da mu neko ponovo ne slomi srce.Ako vam je do njega iskreno stalo,dokazite mu da nema razloga za strah.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2 3