Ljubavni horoskop do kraja 2020: godine: Vodolijama stiže nova ljubav, Devicama se vraća stara…

Ljubavni horoskop do kraja 2020: godine: Vodolijama stiže nova ljubav, Devicama se vraća stara…

21. studenoga 2020 0 By luca

Device

Drage Device, vi uvek nešto čekate i razmišljate i nikako da se prepustite i budete spontane. Zato će vas Mars od septembra do novembra naterati da kažete DA ljubavnim izazovima i da se prepustiti osećanjima. Od polovine novembra mogu se javiti neka stara osećanja i strasti prema osobi iz prošlosti koja je s razlogom poslata u vaš život. Možda je to znak da treba da je pustite ili da zauvek zatvorite neka vrata za sobom. Sami ćete znati šta je najbolje kad za to dođe vreme.

Vaga

Neodljučnim Vagama sledi period kada će biti još neodlučniji. Uran vlada vašom kućom za partnerske odnose doneće vam brojna iznenađenja, a vi dobro razmislite koga ćete izabrati i potražiti. To je vaša odluka i zvezde se neće mešati u nju, ali od izbora će zavisiti i dalji razvoj situacije. Izbegavajte važne odluke (poput braka) do polovine novembra. Tako nešto je bolje odložiti do naredne godine, jer što je brzo to je i kuso, tar ne?

Škorpija

Zahtevne Škorpije očekuju previše od svog partnera, pa će imati i takve zahteve ovog leta, ali Neptun im neće ispunite sve želje i prohteve. Baš suprotno, biće turbuletno i zanimljivo, ali do sredine novembra situacija će se smiriti i moći će hladne glave da razmisle. Izbegavajte bilo kakve ozbiljnie ljubavne odluke od sredine oktobra do novembra.

Strelac

Jupiter će po prvi put u poslednjih dvanaest godina ući u kuću Strelca i to će biti početak dobre faze kada ćete moći da planirate i uživate u svom ljubav statusu. Takođe, strasti će se smiriti i konačno ćete uživati jedan na jedan sa svojim partnerom bez turbulentnih situacija.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Venera vlada područjem za upoznavanje kod Jarčeva i ove godine im je donela ili nekog iz prošlosti ili će ih u narednom periodu naterati da otvore srce nekoj osobi koja se zaista trudi oko njih. Ukoliko su još uvek sami, to neće biti zadugo jer su ima aspekti takvi da sami neće ući u 2019. godinu. Jedino oktobra do 16. novembra nije dobro vreme za veća ljubavna planiranja.

Vodolije

Do 8. novembra vaš ljubavni život biće ispunjen romantičnim avanturama i nema šanse da u narednu godinu uđete singl jer su vam sve zevzde naklonjene. Ako ste u ozbiljnoj vezi ili braku, onda ćete imati neke divne planove, a možda i proširenje porodice. Jedino upozorenje za sve znakove je da od oktorba do sredine novembra ne pravite neke velike i bitne planove.

Ribe

Drage romantične Ribe, od 7. do 23. septembra idealno je vreme da planirate  budućnost sa svojim partnerom. Ako ste sami, izbegavajte sastanke do 19. avgusta, i od polovine novembra do 6. decembra.

Stranice: 1 2