LJUBAVNA INDIJSKA MAGIJA! Izaberi jednu sliku i saznaj kako da RESIS sve probleme u LJUBAVI, i da postanes mnogo USPESNIJA osoba u ljubavi!

LJUBAVNA INDIJSKA MAGIJA! Izaberi jednu sliku i saznaj kako da RESIS sve probleme u LJUBAVI, i da postanes mnogo USPESNIJA osoba u ljubavi!

14. Aprila 2018 Off By Anđelko

Nas uspeh u ljubavi zavisi od mnogo ”faktora”,zavisi od naseg ponasanja, zavisi od toga koliko srece imamo,ali pre svega zavisi od nas samih…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

LJUBAVNA INDIJSKA MAGIJA A.

 

Osoba ste koja mozda i previse pokazuje koliko joj je do ljubavi stalo i koliko joj je ljubav vazna.

Sasvim je u redu to sto vam je ljubav veoma vazna i sto vam je do nje stalo, ali ne trebate zbog  toga da budete osoba koja uvek moze da ”predje” preko svakog problema koji ima, ne trebate da budete osoba koja uvek sve moze da oprosti.

Evo sta treba da ucinite kako bi resili sve probleme koje imate u ljubavi i kako bi postali mnogo uspesnija osoba u ljubavi’ :

”Vi se u vezi ponasate tako da sami uvek resavate sve probleme, a od partnera ne zahtevate nista da ucini, to morate promeniti, morate zahtevati od voljene osobe da se bori i trudi za vasu vezu bas kao i vi, nemojte dozvoliti da sve probleme resavate sami jer necete uspeti, nego uticite na partnera da se promeni, da pokaze da mu je stalo do vas i do vase veze, ako zelite da postanete mnogo uspesnija osoba u ljubavi tako morate postupati”.

Dakle ono sto trebate uciniti jeste da uticete na voljenu osobu da se promeni, jer tek onda kada bude vasa voljena osoba cinila za vasu vezu ono sto cinite vi, tek onda cete resiti sve probleme, i tek onda cete postati mnogo uspesnija osoba u ljubavi.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3