LJUBAV za sve vas BOLESNE, za TUZNE, za one sto se BORITE da nam ZIVOTE SACUVATE!

LJUBAV za sve vas BOLESNE, za TUZNE, za one sto se BORITE da nam ZIVOTE SACUVATE!

22. Marta 2020 Off By Dejana

LJUBAV za sve vas koji se sada  borite za zivot. Ljubav za sve vas koji ste bolesni. Ljubav za sve vas koji se borite da neko ozdravi.

Ovo su teska vremena.Ovo su zla  vremena i nikome nije lako i nikom  nece ni biti kako je krenulo. Nasi su zivoti stali i sad svi patimo i svi se kidamo.

Ovu teska vremena i nikom nije lepo i nikom nije lako i ne znam da li ce  i kad ce proci.Saljem  ljubav svima vama koji sada patite.

LJubav za sve vas kojima je sada tesko i koji se kidate i koje boli. Ljubav za sve vas kojima je tesko jer je zivot   postao jako grub  prema svima nama. Ljubav…

TO je ono sto nam svima treba. To je ono sto  nam treba da se vratimo u zivot  i da  prebrodimo ovu krizu i ovo zlo koje nas je snaslo.

Sad smo svi isti i svi smo ujedinjeni u bolu.

Dobro znam da sad svi imamo isti  strah. Dobro   znam  da sad svi pate i dobro  znam da smo svi uplaseni.

Ljubav za sve ljude koji su sada jak.

Ljubav za one uplasene.

Ljubav za sve vas koji sada patite i borite se  sa demonima bolesti. i za vas koji panicno  trazite neki lek.. Koji nas cuvate, koji ne spavate dok bdite nad krevetom bolesnika i merite mu temperaturu.

Ljubav za sve vas koji sada patit i borite se za  novi dah i novi dan. Ovo je  uzasno.

Ovo je strasno.Ovo je  bolno.

I svi smo tuzni  i svima nam je tesko i ja ne znam hoce li ovo ikad proci ali sve bih dala da znam da hoce.

Ovo je strasno,ovo kida i ovo lomi.

Ovo   je tuga nad tugama i prva za koju  znam  za mojih 28. godina. Ne tugujem samo ja.Svi se brinemo i svi smo i uplaseni i tuzni. Ljubav za sve  vas koji se borite da zajedno prezivimo ove teske dane.

Nastavak  na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2