Ljubav u narednom  periodu, dopustite emnocijama da vas vode.

Ljubav u narednom periodu, dopustite emnocijama da vas vode.

9. Juni 2022 0 Von Luca

VAGA

Jasno je da odnos sa emotivnim partnerom prolazi kroz različite faze. i u tom segmentu oečkuje vas veoma dinamičan period. Zato je jako bitno da pre svega dođete do nekih zaključaka. I da pre svega shvatite šta je to što vi želite.

ŠKORPIJA

Nema potrebe da pred voljenu osobu postavljate i više nego nerealne i stroge zahteve. Jer na taj način sigurno nećete ništa postići. Čak šta više odnos ćete još više baciti u loše staze. I postoje velike verovatnoće da na taj način dođe do kraja priče.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

STRELAC

Jasno je da odnos sa emotivnim partnerom ne ide u pravcu koji ste vi zamišljali. I da je sama komunikacija između vas veoma loša. Pa u tom smislu morate dosta više da se posvetite odnosu. Morate dosta da radite na iskrenom i potpuno otvorenom razgovoru.

JARAC

Stalo vam je da osetite posvećenost i naklonjenost voljene osobe. I to više nego ikada do sada. Pa tako da u tom smislu treba dosta više da razgovarate. I da na tu temu budete i više nego direktni i jasni.

procitaj:

Ljubav do kraja godine: Ljubomora moze da unisti cak i najvecu ljubav!

VODOLIJA

Ukoliko je sam odnos došao u fazu određene krize morate da se angažujete. Ukoliko želite da sačuvate sam odnos preuzmite inicijativu i same stvari u svoje ruke.

RIBE

Morate da znate da voljena osoba iskreno stoji i podržava vas. Ali je sigurno da ne može u svakom momentu da zna šta vi želite. Pa u tom smislu pokažite mao više razumevanja i same tolerancije.

Seiten: 1 2