Ljubav u narednom  periodu, dopustite emnocijama da vas vode.

Ljubav u narednom periodu, dopustite emnocijama da vas vode.

9. Juni 2022 0 Von Luca

OVAN

Pravo je vreme da slušate svoj osećaj i da se po njemu i ponašate. Jer pre svega na taj način znate da idete onako kako vi želite. Pa čak i da pogrešite nećete se loše osećati. Bićete svesni da ste bili i više nego iskreni i realni. Zato je jako bitno da uvek slušate svoje emocije.

BIK

Nema potrebe da dozvoljavate drugima da vam se mešaju u ljubavni odnos. Isto tako nemojte dozvoliti da neko u mesto vas donosi odluke. Jer samo vi znate kako se osećate. vi najbolje znate šta i na koji način želite da imate u životu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

BLIZANCI

Pustite osećanjima da vas vode u svet ljubavne čarolije. Budite osoba koja se ne plaši da se vodi emocijama. I ono što vas očekuje je svakako i više nego lepo i iskreno. Doživećete onu pravu i veliku ljubav o kojoj oduvek maštate.

procitaj:

Ljubav do kraja godine: Ljubomora moze da unisti cak i najvecu ljubav!

RAK

Osobe u ovom znaku zodijaka očekuje veliki ljubavni preokret. Samo je jako bitno da ne dozvoilite prošlosti da vas ograničava. Jer na taj način ćete samo ići na svoju štetu. I propustićete i više nego zanimljive trenutke i momente.

LAV

Budite sigurni da ukoliko razmišljate i postupate na pravi način nećete pogrešiti. negde je sasvim realno da dobro razmislite. I da zaključite šta je to što vi želite. nema potrebe da idete protiv svojim emocijama i osećanja.

DEVICA

Videćete ogromnu razliku u ponašanju voljene osobe. doživećete i više nego poletne trenutke. Jer ćete osetiti onu pravu povezanost i posvećenost. Voljena osoba će vam biti u potpunosti naklonjena. I to je svakako nešto što vama prija. Pa shodno tome treba to i nedvosmisle na pokažete.

Nastavak na sledećoj strani…

Seiten: 1 2