LJUBAV ovih znakova je VECNA, niko ne voli tako LUDO i ISKRENO kao oni!

LJUBAV ovih znakova je VECNA, niko ne voli tako LUDO i ISKRENO kao oni!

14. svibnja 2021 Off By Dejana

   Dragi nasi, u nastavku ovog teksta cemo vam otkriti koji zodijaci kada zavole, vole najjace…

Jer, sa  ljubavlju, odnosno sa snagom ljubavi koju ovi znaci imaju se nista ne moze meriti. To je ljubav koja nema   granicu.

 

 LAV

Mnogi misle da osoba rodjena u   znaku lava voli samo sebe ali to je velika  greska. Zapravo moramo da kazemo da niko ne zna da voli tako ludo kao lav.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Samo je on  znak koji zeli da deluje   hladno  i daleko, nepristupacno, jer smatra da ga tako nikad niko nece dirati, da ga niko   nece povrediti…

Lav  je  znak koji nema lavlje srce, vec srce koje je nezno i veliko, srce koje ume da voli   svom snagom jer je to ljubav koja rusi sve prepreke.

Jako je vazno da kazemo da nema sumnje da je lav neko  ko    je ljubomoran.

Naravno da vam to on nikada nece reci jer se uvek smatra da je on neko ko sebe smatra najboljim, ali daleko je to istine… Kada neko voli toliko jako kao sto ume on onda on svoje brani svim silama.

Kada neko toliko voli – onda toliko i pati. Jer, lavova suza jeste teska  i retko padne, ali kada dodje do toga   da da svoje srce nekome ko  ne moze da  mu uzvrati, onda te suze nikada ne presuse.

Ono sto je vazno da kazemo   za lava  jeste da je ovo znak koji  je spreman  zbog prave ljubavi da ucini najveca cuda.  I da voljenu osobu tretira kao kraljicu.

Naravno da i on sam zeli isti tretman ali moramo da kazemo da je najbitnije da znate da  onaj kome lav srce da,  kraj njega nikada nece imati nista osim raja…

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2