Ljubav do kraja  godine: Ljubomora moze da unisti cak i najvecu ljubav!

Ljubav do kraja godine: Ljubomora moze da unisti cak i najvecu ljubav!

7. Juna 2022 Off By Luca

 VAGA

Sve moze da dodje na svoje. To je vrlo vazno da kazemo.  Ovaj  period koji nam sledi ce biti vrlo lep kada je o ljubavi rec. Jako ste patili ali sve to polako    prelazi u zaborav jer vam sledi jedan vrlo lep susret.

 SKORPIJA

Ljubav vam je slaba tacka zato sto vam sada ide na svim poljima dok ste na ovom potpuno prazni. Cak vam je na neki  nacin  prisutna i ljubomora.  Jer svi su oko vas srecni,a vi patite kao nikada do sada i ne znate kako da se nosite sa svim tim.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

STRELAC

Ono sto je vazno da kazemo jeste da je izvesno da cete iskreno  uzivati. Ocekuju vas neke   odluke tokom kojih cete morati da shvatite ko je osoba do koje vam je stalo.  Ali ukoliko one budu pogresne onda je moguca najveca patnja koju ste ikada osetili.

PROCITAJ:

Zvezde nagradjuju, dolaze lepse promene u zivote nekih znakova.

JARAC

Smese vam se neke  velike i lepe stvari.

Mozemo cak reci da je cinjenica da cete u danima koji slede biti iskreno srecni. Jedna devica je uz vas i vi cete biti van sebe od srece  kada shvatite da ona oseca i zeli isto sto i vi.

VODOLIJA

Smesi vam se promena na polju ljubavi. Do kraja godine bi moglo sve da se sredi i da konacno mozete da kazete da ste srecni. No,  morate biti jako pazljivi jer je moguce da ce ljubomora da vam pokvari sve.

 RIBE

Do kraja godine slede neke jako lepe situaicje. Imacete priliku da se uverite  u to ko je osoba do koje vam je stalo.

Shodno tome,najlepse stvari se dese onda kada im se najmanje nadamo, a tako ce biti i u vasem slucaju u narednim mesecima.

Stranice: 1 2