LEPTIR NOSI TAJNU PORUKU: Izaberi jedan i saznaj koja je TVOJA!

LEPTIR NOSI TAJNU PORUKU: Izaberi jedan i saznaj koja je TVOJA!

22. April 2018 Aus Von Luca

LEPTIR A:

 

Vreme je da pogledas u oci samog sebe  u ogledalu i da samom sebi priznas istinu.Vreme je da priznas i da shvatis da nisi srecan i da ti je muka od toga da glumis da si nesto sto jesi.

Iako si okruzen sa mnogo ljudi,iako se veruje i kaze da imas mnogo prijatelja i poznanika,da si jedna veoma voljena i postovana osoba,ti znas da u dubini tvoje duse nije tako,da tvoja sreca  nije tako postojana kako se ti nadas,kako zamisljas i kako zelis.

Vreme je da pogledas samog sebe u oci i da shvatis i priznas sebi da ovo nije zivot koji si zeleo da zivis i da u njemu nisi srecan.

Moras da kazes zbogom nekim ljudima i da im okrenes ledja jer znas da su oni tu samo zato sto im trebas,a ne zato sto te vole.Mnogi su to iz koristi.

Moras da kazes zbogom nekim ljudima i da im okrenes ledja jer su oni tu samo kada ti je lepo,a da su pravi ljudi i da im je iskreno stalo ne bi ti mogao da ih prevaris kako si srecan.

Tajna poruka za tebe jeste  da moras da naucis da cenis svoj zivot i da moras konacno da pocnes da se boris za svoju srecu,JER ako ti to ne ucinis onda nece i niko drugi.Vreme je da skines maske koje nosis i  da shvatis ko ti je pravi prijatelj pred kim mozes da places a da onima koji to nisu kazes zbogom i pokazes  vrata da izadju iz tvog zivota.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2 3