Lav: On je pravican i iskren covek koji svima govori istinu i koji svima uzvraca!

Lav: On je pravican i iskren covek koji svima govori istinu i koji svima uzvraca!

4. svibnja 2021 Off By luca

 

Isto tako je lav neverovatno pravican covek. On je covek koji nista ne prepusta slucaju. On isto tako ne zeli nista da zaboravlja. On samo zeli svima da uzvraca. Mnogo je bolje drugim ljudima da se prema njemu ophode sa postovanjem, jer onaj covek koj njemu zeli dobro, od njega moze ocekivati samo brojna dobra dela. Ali onaj covek koji njemu zeli tugu od njega moze ocekivati samo dela sa kojima ce mu zagorcati zivot. Ne treba niko da se nada oprostaju lava, jer lav ne prasta. On zna da mu prastanje nista dobro ne moze doneti i zbog toga on zeli svim ljudima samo da uzvraca i to po zasluzi.

Pridruži se u našu grupu ako si LAV i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Lav je mnogim dobrim ljudima ulepsao zivot, ali je on isto tako mnogim losim ljudima zagorcao zivot. Lav se prema drugim ljudima ponasa samo onako kako oni to zasluzuju.

Nece se lav promeniti to je sigurno. A on ni nema razloga da se promeni. On ce zauvek ostati isti i on ce sve dok postoji biti surovo iskren covek, a on ce isto tako biti i pravican. Od lava se zaista samo mnoga dobra dela mogu ocekivati, ali niko ne bi trebao da pokusava iskoristiti njegovu dobrotu, jer onaj covek koji to pokusa uciniti, uvek zbog toga gorko zazali.

Stranice: 1 2