LAV: NAREDNA GODINA BIĆE VEOMA INSPIRATIVNA I STVARALAČKA ZA VAS!!!

LAV: NAREDNA GODINA BIĆE VEOMA INSPIRATIVNA I STVARALAČKA ZA VAS!!!

18. prosinca 2018 Off By Jovana

Takođe u 2019-oj godini doćiće i vaš karakter do izražaja i pokazaćete da ste istinski jaka i stabilna osoba. Ukoliko ste postavili ciljeve kojima težite, na tom putu nailazićete na značajne prepreke i poteškoće. Mučiće vas i tangirati dosta toga. Savet koji vam mi dajemo jeste da treba da se opustite i prepustite svom osećaju i intuiciji koja će vam biti veoma izražena u prvoj polovini naredne godine. Veoma se posvetite sebi i svom vremenu. Organizujte se tako da sve postignete uz veoma miran i spokojan tempo. Ukoliko ne uspete da se dobro uskladite isuviše će vam biti teško da sve postignete i ostvarite…

Kako su vam planovi i ciljevi izuzetno visoki, morate biti spremni na značajna odricanja i naporna zalaganja. Svakako da neće biti ni najmanje lako. Ali neka vas vodi, motiviše i podstiče činjenica da vam se smeši jako veliki uspeh. 

Ukoliko imate stabilnu i dugogodišnju vezu, taj odnos će se naći na ispitu. Ono što vam treba biti na umu jeste činjenica da zbog neke prolazne i beznačajne avanture, ne prokockate nešto što ste gradili i negovali godinama. Takođe mučiće vas i pitanje da li ste dovoljno voljeni. Ukoliko se vaš partner ne potrudi i razuveri vas u toj činjenici, najpametnije je da okrenete novi list i u narednu godinu uđete kao slobodna osoba. 

Ove godine ćete biti veoma kreativna osoba i donećete planove koji će rezultirati enormnim efektima. Takođe zbog velike ambicije za uspehom i dostignućima kretaćete se često na veoma elitnim mestima. Izuzetno će početi da vas privlače moćne i ostvarene osobe.

Stranice: 1 2