LAV i JARAC: Toliko JAKO VOLE da GUBE RAZUM zbog LJUBAVI i NE STIDE SE toga!

LAV i JARAC: Toliko JAKO VOLE da GUBE RAZUM zbog LJUBAVI i NE STIDE SE toga!

13. travnja 2020 Off By luca

LAV

Ovo je znak koji je poseban sam po sebi.Pre svega moramo da kazemo da je ovo  znak koji je skoro po svemu razlicit od ostalih.

Dakle prvo po tome sto je ovo neko ko svakako da zna koliko vredi i ko pri tome bas nikad ne   odustaje od svojih snova i od onog sto  zeli.

Dalje moramo da kazemo da je ovo  neko ko ce vam biti  podrska i oslonac ali i  cist primer osobe koja zna sta zeli i koja se za to bori.

Lav je sve drugo ali nikad nije kukavica i slabic. On odlicno  zna da je zivot samo jedan i da je   poenta uzivati u njemu na pravi nacin. Da  prosto previse kratko  traje i da je svrha svega imati   kraj sebe prave ljude i imati na koga da se oslonimo.

Vrlo je vazno da kazemo da je osoba rodjena u ovom znaku spremna da se  bori    cak i onda kada joj svi kazu da ne   moze dobiti ono do cega joj je stalo.

To je prosto nesto sto je  razlikuje pod svih zato sto je lav borac  i neko ko ume da ide glavom kroz zid. To mozda nije  najpametniji izbor ali je cinjenica da  je   neko ko ne odustaje   bas nikad i ma koliko da tesko bilo.

Jako je vazno da kazemo da je lav  znak koji cini prvi korak u ljubavi. Prosto je to zato sto nema vremena za gubljenje i sto je prosto  primer nekog ko   zivi za danas i ko ume da uziva u danas.

Nije neko ko ima velike planove,ali uvek ima  rezervni plan za  slucaj da ono sto je pozeleo ne uspe.

Poznat je kao veliki zavodnik a onda se pojavi jedna osoba koju  toliko zavoli da   zbog nje doslovno izgubi razum.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2