Kvaliteti jake zene kojih se MUSKARCI PLASE i koje ne mogu da podnesu!

Kvaliteti jake zene kojih se MUSKARCI PLASE i koje ne mogu da podnesu!

27. Marta 2018 Off By Luca

ONA JE HRABRA:

Jaku zenu je  los i tezak zivot napravio hrabrom.One koje su drzane kao malo vode na dlanu nikada ne mogu   biti jake jer su im sve zelje bile ispunjivane i uvek je bilo  po  njihovom,tako da nije bilo potrebe da se bore  da  nesto prezive.

Ali jaka zena  je imala tezak zivot i dosta je patila.Njoj ni suze ni razocarenje ni izdaje nisu strane,tako da je na neki nacin uvek spremna na sve to.Muskarci se cesto povuku kada shvate da zena ne pati  i ne place kada se oni lose prema njoj ponesu,ali to je odlika jake zene.Biti jaka onda kada je najslabija.

 

ONA SE NE STIDI SUZA:

Zena koju je zivot mucio ili sudbina kaznila zna da place.Ona zna da su suze deo nje i ne stidi ih se i usudice se da place i pred prijateljem i pred  strancem.

Jednostavno je slobodna da pokaze svoje emocije ma kakve da su one a cesto muskarcu koji je sa takvom zenom to zasmeta  bas zato sto ne ume da ceni zensku suzu.

 

ONA UVEK KAZE ONO STO MISLI:

Jedan od najvecih strahova muskaraca je da pronadju devojku koja ce biti totalno iskrena.Naravno da obozavaju cinjenicu da kraj sebe imaju zenu koja zna da voli i koja  ne vara i ne laze ali ce svakom muskarcu da zasmeta ako njegova partnerka u javnosti iznosi neke stvari koje bi on mozda zeleo da sakrije.Ona  zena koja je  hrabra se nikome ne umiljava i ona uvek kaze ono sto misli i sto oseca i nije je  previse briga   hoc li njene reci nekom da slome srce.Ona ima veliko srce ali ne trpi lazi.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2