KUMA-Nije sestra samo ona koju ti majka rodi, veći ona KOJI TI ŽIVOT STVORI!

KUMA-Nije sestra samo ona koju ti majka rodi, veći ona KOJI TI ŽIVOT STVORI!

17. studenoga 2020 Off By luca

Ona je ta osoba koja je uvek tu kada nam je potrebna. Nikada ti kuma neće okrenuti ledja. Samo Bog i vi znate koliko jedna drugoj značite.

Ona je ta koja će ti uvek pružiti utehu i nadu da te čeka bolje sutra. Kada su teški dani ona je ta koja će tu dati vetar u ledja i reći da će sutra biti bolje.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Njeni saveti zaista zlata vrede. Ona je ta koja će vam uvek iskreno reći šta misli. Ona je ta koja vas odlično poznaje i  zna na koji način da vas uputi. Kuma je osoba koja vam zaista može pomoći u mnogim situacijama, baš kao i vi njoj. Vi ste najjače zajedno i sve prepreke u životu ćete lakse prebroditi skupa.

Znate onaj osecaj kada vam se nesto jako vazno desi u zivotu i odmah trcite da ispricate svojoj kumi. Zelite da sa njom podelite vaznost tog trenutka. Znate zasto?

Bas zato jer vam je kuma ujedno i najbolja drugarica. Ona je osoba kojoj verujte i cijem se misljenju radujete.

Znate onaj osecaj kada pomislite da nemate nigde nikoga u tom trenutku. Kada mislite da su vam svi okrenuli ledja. Onda shvatite da je ona i tada tu. Na samo jedan vas poziv, ona vam pokaze koliko joj je stalo do vas.

Vaša zvezda vodilja, vaš andjeo čuvar i vaš glas razuma je definitivno vaša kuma. Čuvajte jedna drugu i znajte da je vaš život lakši kada ste zajedno.

Stranice: 1 2