KUMA-Nije sestra samo ona koju ti majka rodi, veći ona KOJI TI ŽIVOT STVORI!

KUMA-Nije sestra samo ona koju ti majka rodi, veći ona KOJI TI ŽIVOT STVORI!

17. studenoga 2020 Off By luca

Lepo je u životu imati osobu pred kojom možeš biti ti ona prava ti. Osobu oka će te voleti sa svim tvojim manama i vrlinama i znati sa tobom.

Osoba koja sigurno je neko ko ti u potpunosti odgovara je tvoja kuma. Ona je dar od Boga da nikada ne budeš sama. Ona je dar i obećanje da ćeš uz sebe uvek imati podršku i pravog prijatelja.

Ona je sestra kakvu si oduvek želela pored sebe. Nije sestra samo ona koju dobiješ od majke, već i ona koju ti život dodeli.  Ona koju ćeš voleti i ceniti kao najrodjeniju.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Ono što može kuma da ti predstavlja u životu ne može niko drugi. Niko njeno mesto ne može popuniti, niko je ne može zameniti. Ona je ona koju je naše srce odabrao. Niko drugi do ono samo. Nju smo zavoleli baš zbog toga što jeste.

Nju smo prihvatili sa zadovoljstvom. Ona je osoba koja nam izuzetno prija. Sa njom se osećamo opusteno i pred njom smo skroz otvorene.

Veza koja vas spaja je tako nevidljiva, a tako čvrsta. Kuma je ta koja nam je značila mnogo i koja je zauzimala posebno mesto u našem srcu i pre nego što je ponela tu titulu. Kuma nam je kao deo porodice, ne kao, nego ona to i jeste.

Ona je ta kojoj beskrajno verujemo. Ona je sef za sve naše tajne, kao i mi za njene. Šta god poverimo jedna drugoj i u tajnosti ispričao ta tajna je zauvek sačuvana!

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2