KUKALA TI MAJKA NE POKAZUJ DA ISTA UMES U BRAKU! To je osonovno pravilo da opstanes!

KUKALA TI MAJKA NE POKAZUJ DA ISTA UMES U BRAKU! To je osonovno pravilo da opstanes!

4. ožujka 2019 Off By Jovana

Ja ispadnem veca budala vecito, ne mogu drugacije. Kada ga vidim da zeva kada nas vozi na odmor, ja odmah dizem rucnu i govorim ja cu voziti. Tako vozim vecinu puta i kada dodjemo, on odmoran, a ja jedan ceo dan na odmoru ne mogu doci sebi od umora. Pa ko mi je kriv.

Ja mislim da je u startu greska kod maticara kada se dvoje uzimaju. Umesto onih silnih pravila koje govore: ” Butite ljubomorni, ne jedno na drugo, vec na ljubav koju imate, i bla bla bla…” trebali bi na pocetku zeni da kazu osnovno pravilo braka: ” NE POKAZUJ DA ISTA ZNAS, KUKALA TI MAJKA!”

Jer ako na pocetku pokazes, kako ti mozes, kako zelis biti ravnopravna i doprineti vasoj zajednici, nadrljala si! To se vremenom opusti, legne ti na ledja, a posle ti se silne obaveze popnu na glavu.

Zato drage moje dame, ne nosite teret zivota na svojim ledjima.

Nema rucka? Pa sta postoje restorani, picerije, dostava brze hrane, pa neka izvoli malo.

Niste platili struju? Kupio je sebi nove delove za auto i ostali ste bez para za racune? Pa sta sada, ako vam i iskopcaju struju eto vama prilike da odete kod rodbine na odmor.

Ako su vam otisle sarke na kapiji (na primer) nemojte slucajno vi da trcite da ih namestate po principu “mogu ja to…” Pustite njega, neka ceka posao, kada jednom zakaci rukav o taj deo koji ne valja, onda ce se setiti da to popravi. A kada konacno popravi vi recite: “Svaka cast dragi, kako to namesti, ne bi niko tako!”

Zene, naucite malo da zivite, a ne da robijate!

Stranice: 1 2