KUKALA TI MAJKA NE POKAZUJ DA ISTA UMES U BRAKU! To je osonovno pravilo da opstanes!

KUKALA TI MAJKA NE POKAZUJ DA ISTA UMES U BRAKU! To je osonovno pravilo da opstanes!

4. ožujka 2019 Off By Jovana

Ovaj svet je debelo posasavio. Nesto je gadno krenulo naopako. Ne znam kako to vise ni da obasnim, sem da su muskarci digli ruke od sebe i da zele da zene nose pantalone.

“Rekla Sonja Slobodanu da zameni sijalicu u hodniku. On stlno zaboravljao, tako su isli u mraku citavu godinu dana. Udarao, tumarao u mraku sve dok jedno vece nije pao i iscasio rame. Tada se setio da treba da zameni sijalicu i konacno to uradi. Kada Sonja vide da je sijalica zamenjena poce da ga hvali. To Slobodane, svaka cast al si je lepo zavrnuo, niko ne bi tako sijalicu namenstio. Bravo!” Ni dan danas mi nije jasno sto ga je hvalila posle tolko vremena cekanja, ali valjda svaka zena reaguje na svoj nacin da podstakne muskarca.

Ni sve knjige ovog sveta ne mogu opisati odnos muskarca i zene na Balkanu kao ova situacija izmedju Sonje i Slobodana.

Nesto je gadno krenulo naopako, valjdadanasnji muskarci zele da zene obuku pantalone.

Tako je jedna zena skoro kod nas odbila da joj muskarac kupi auto. Svi mi cemo na prvi mah pomisliti jel ona normalna. Ali itekako jeste. Znala je ona da ce taj poklon skupa da je kosta. On bi tako da je skine sa grbace i natovari joj na placa odlazak po namirnice, odlazak po decu u vrtic i skolu, da ce joj to biti zivot na tockovima i jos jedna obaveza kojace je ugusiticeo dan, dok on ima vise slobodnog vremena.

Neka ne treba njoj auto, radije ce cekati da je onodveze kod frizera, ode po strinu na autobusku, pokupi decu iz skole, vrati babu od doktora i slicno, a ona ce pre biti kuci, sacekati  i zaliti se kakone zna da vozi.

Ako zelite da saznate vise, procitajte nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2