Kuda te zivot VODI u BUDUCNOSTI, da li na neko mesto  gde ces ostvariti srecu ili ce te ocekivati samo TUGA?! Izaberi jedan KOMPAS i saznaj!

Kuda te zivot VODI u BUDUCNOSTI, da li na neko mesto gde ces ostvariti srecu ili ce te ocekivati samo TUGA?! Izaberi jedan KOMPAS i saznaj!

10. Aprila 2018 Off By Anđelko

Sve ono sto radimo, svaka nasa odluka moze na neki nacin da nam utice na buducnost, a sigurno da svi zelimo da nam buducnost  bude uspesna…

Фотографија корисника Luca Tanismann

 

KOMPAS 1.

 

Vasa samouverenost je uvek dolazila do izrazaja, nikada se nesto preterano niste dvoumili kada ste hteli nesto da ucinite, nego sto uvek bili samouvereni.

Uvek ste tacno znali sta zelite, a isto tako ste znali na koji nacin to da i dobijete, pa tako obicno vam nikakvi problemi nisu predstavjali neke vece poteskoce nego ste svaki problem veoma jednostavno resavali.

Sve sto ste cinili, to  ste cinili kako bi sebi obezbedili srecu, ali isto tako ste to cinili kako bi vam buducnost bila uspesna, kako bi to zasluzili.

Zelite da u buducnosti budete na mestu na kojem ce vas ocekivati velika sreca, i radite na tome da vas upravo tamo ”zivot” odvede.

Ovaj kompas koga ste izabrali vam porucuje da ce to zaista biti tako, jer ce vas ”zivot odvesti” na mesto koje zelite.

To je najvise zbog toga sto ste se potrudili, sto ste ucinili brojne korake koji su bili potrebni, sto ste ucinili sve ono sto je bilo potrebno za to.

Dakle vas ce zivot svakako odvesti mesto na kojem cete ostvariti srecu, mesto na kojem cete biti radosni.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3