Koliko sam bila postena  i neiskvarena toliko sam bila izigrana i razocarana…Sad je dosta.NA MENE JE RED…

Koliko sam bila postena i neiskvarena toliko sam bila izigrana i razocarana…Sad je dosta.NA MENE JE RED…

4. Marta 2018 Off By Luca

Gotovo je.

Vise me nikada i niko nece praviti budalom.Vise niko nece moci sa mnom onako kako on zeli.Gotovo je i ja vise nisam ona stara curica koju svi mogu lako da prevare,da joj ukradu srce pa da je ostave.Gotovo je,ja vise nisam ona naivna postena curica koja veruje da su svi ljudi dobri i koja svima cini usluge a njoj niko ili retko ko.Ja sada znam sta je zivot  i  ne dam nikome da mi ga kvari jer konacno znam kako treba ziveti i sta  treba uraditi povodom svega toga.Gotovo je,vise me niko nece praviti budalom i dosta je sa srcem koje je ranjeno jer je sada ocvrslo i kao stena postalo.

Ja sada znam da se borim za sebe  i neka niko i ne pokusava da me povredi jer necu mirno sedeti i sve to gledati i nadati se da je to poslednji put te prastati nekome ko mog prastanja nije i nece biti vredan.

Gotovo je,ja sada znam sta znaci voleti alii i sta znaci patiti ali nikome vise ne dam srce u ruke pa niko nece ni moci da ga slomi i da mi dusu razori.Gotovo je,proslo je.

Sada je na mene red da budem srecna i da udovoljavam sebi jer je to jedini nacin da se ostvarim u zivotu onako kako ja hocu a ne onako kako mi drugi nalazu.

Sada je na mene red da ja budem srecna.

I konacno sada znam kako da to postignem na pravi nacin,sto je jos vaznije.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2