KOJI ZNACI U HOROSKOPU SU SPREMNI NA SVE DA ZADRŽE VOLJENU OSOBU??!!

KOJI ZNACI U HOROSKOPU SU SPREMNI NA SVE DA ZADRŽE VOLJENU OSOBU??!!

17. Decembra 2018 Off By Mirela

U ljubavi svako ima svoja pravila i ciljeve. Nekome je ponos jači od ljubavi, a neko zbog voljene osobe gazi preko svega. Ako ste neko ko sve žrtvuje zbog ljubavi, onda pripadate sledećim horoskopskim znakovima:

VAGA

Previse se vezete za voljenu osobu. To je u jednu ruku dobro jer maksimalno uživate u vašoj ljubavi. Medjutim, mnoge greške ne primetite i ne želite da vidite. Zbog Vaše dobrote,koju nesebično priznate voljenoj osobi, često budete izmanipulisani, a da toga niste ni svesni. Svoju ljubav ne dajete na kašičicu, već otvoreno i svim srcem. To vas nekada košta, ali vi ste nepopravljivi sanjar.

RAK

Vas je teško razuveriti da grešite ako je voljena osoba u pitanju. Slepo verujete, i tako će biti dokle god se sami ne uverite da grešite i da vas voljena osoba izdaje. Tada ste kao ranjena zver, imate volju za osvetom, ali vam nedostaje snage. Želite da voljena osoba oseti istu bol koju je vama nanela. Idete glavom kroz zid.. Usporiti, niko nije vredan svega toga!

JARAC

Kada vam neko dira voljeno biće vi postajete tempirana bomba. Mnoge greške vam mogu promaći od strane voljene osobe zbog Vaše slepe zaljubljenosti. Ali ako uvidite da vam voljena osoba radi krupne stvari iza ledja ili ne daj Boze vara, svetićete joj se poštepeno, dok se vi u potpunosti ne “ohladite” od te osobe i ne ostavite tu ljubav kao deo prošlavi.

STRELAC

Vi mnogo praštate i mnogo trpite u ime ljubavi. Tražite opravdanja za mnoge stvari. Ali da li je sve to vredno toga? Da li tako divnu osobu zaslužuje neko ko će pogaziti njenu ljubav? Razmislite…. Vi ste nepopravljivi romantik i osoba koja nepopravljivo mnogo prašta u ime ljubavi.

LAV

Da li vi možete dopustiti nekome da vam kaže da niste u pravu? Niste baš slepi u ljubavi, ali nikome ne dozvoljavate da vam skrene pažnju. Kao pravi lav branite svoju teritoriju. Ako dožvite izdaju vraćate istom merom. Ali tako možete u nedogled. Ljubav jeste lepa, ali budite strpljivi doćiće prava osoba i za to.

Ako želite da saznate više o svom znaku, pročitajte nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2