Ko se BORI ZA  LJUBAV,a ko ODUSTAJE?Horoskop ce vam reci!

Ko se BORI ZA LJUBAV,a ko ODUSTAJE?Horoskop ce vam reci!

27. Marta 2018 Off By Luca

OVAN

 

Ovnovi su poznat po tome sto su vlasnici najbolje duse.Dakle kao takvima im je ljubav itekako vazna i oni su osobe koje su zbog ljubavi spremne  na mnogo toga.Dakle tesko ce doci do toga da osoba rodjena u znaku Ovna odustane od partnera,a ako se to desi onda ce to biti samo zato sto  ga ta osoba ne ceni.

 

BIK

Bez imalo sumnje se moze reci da se Bikovi uvek bore za ljubav i za srce osobe koju vole.Za njih skoro da ne postoji razlog zbog kojeg bi odustali a ako do toga dodje onda  je sigurno samo zato sto osoba koju vole voli nekog drugog.

 

BLIZANAC

Rodjeni u znaku Blizanca su u ljubavi veoma ponosni.Ako osoba koju vole cini sve da ih  usreci oni ce raditi isto,ali ako ta osoba digne ruke Blizanac nikada nece biti jedini koji se bori.

 

RAK

Ako se neko bori za  ljubav,a narocito za brak onda je to osoba rodjena u znaku Raka.Njima je ljubav svetinja i mogu mnogo toga da izdrze i da prebole,pa cak i da podnesu samo da bi sacuvali voljenu osobu ali i usrecili je.

 

LAV

Lavovi su ponosni i to je opste poznata stvar  i cinjenica.

Medjutim,ako Lav nesto zeli on ce sve uraditi da to nesto  i dobije te se moze reci da ce osobe u ovom znaku da se bore za ljubav sve dok to ne podrazumeva da pogaze svoj ponos.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3