KO  bi rekao da cu od LAVICE kakva sam bila postati zena koja moli za malo tvoje ljubavi?

KO bi rekao da cu od LAVICE kakva sam bila postati zena koja moli za malo tvoje ljubavi?

19. April 2018 Aus Von Luca

Ja sebe ovakvu ne poznajem.JA NE POZNAJEM ovu zenu u koju sam se pretvorila i nemas pojma koliko mrzims sebe zbog toga.

Ja sam bila zena kojoj su se divili,zena koja je prezivela ratove i nemoci i poraze,zena koja je plakala na sav glas  i koja je puzala po dnu ali nikada na njemu nije ostala,zena koja je uvek uspevala da se nekako podigne,da se sredi,da postane nesto i neko.Ja sam bila zena koju su svi voleli i ja sam davno nekada volela sebe i mislila sam da me nista nece slomiti i da nista ne moze da me slomi,da nista ne moze da me unisti.

Ja sam bila lavica i bila sam psihicki jaca od vecine muskaraca koje znam a onda si mi u zivot dosao ti i dokazao si mi sve.Dokazao si  mi da ti  nije stalo,dokazao si mi da nikad nije ni bilo a ja sam u tebi videla i vidim sve ono sto sam celog zivota cekala,zelela i prizeljkivala.Savrsenog muskarca i sve ono sto smatram srodnom dusom ali je ocigledno da ti to nisi.

Ocigledno je da si ti obican skot i muska kukavica i ne znam da li je gore  to ili to sto sam ja dozvolila sebi da se zaljubim u nekog kao sto si ti,ko ne zna sta zeli od zivota.

Ocigledno je da si ti obican skot i ja sma mnogo kivna na sebe sto si jedini kojeg hocu i jedini kojeg zelim i jedini kome prastam ono sto sam mislila da nikad nikome ne bih oprostila.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2