KNJIGA MAGIJA TI OTKRIVA NESTO VEOMA BITNO! Izaberi jednu ”KNJIGU MAGIJE” i saznaj sta ti uskoro VEOMA VAZNO predstoji, nesto sto bi moglo MNOGO da utice na TVOJU SRECU!

KNJIGA MAGIJA TI OTKRIVA NESTO VEOMA BITNO! Izaberi jednu ”KNJIGU MAGIJE” i saznaj sta ti uskoro VEOMA VAZNO predstoji, nesto sto bi moglo MNOGO da utice na TVOJU SRECU!

28. Aprila 2018 Off By Anđelko

Tesko da bilo kod od nas moze da predviti neke vazne dogadjaje ili desavanja koja nam predstoje, a sigurno da bi svi voleli znati sta nam predstoji, kako bi mogli advekvatno reagovati, ali ova knjiga magije nam otkriva sta nam veoma vazno predstoji, nesto sto bi moglo uticati na nasu srecu…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

KNJIGA MAGIJE A.

 

Ne volite promene, pa cak ni one najmanje, o promenama nemate lepo misljenje, ali bi mozda to ipak trebali promeniti kod sebe, mozda bi trebali pokusati shvatiti da su neke promene veoma pozitivne, da nam neke promene mogu doneti radost.

Knjiga magije vam otkriva sta ce vam se uskoro vazno desiti, ono sto je veoma vazno, sto vam predstoji :

”Uskoro cete imati priliku za veliku zivotnu promenu, imacete priliku na planu posla da promenite posao i da promenite mesto na kojem ste sada, ali kod te promene nije samo posao u pitanju, posto ako prihvatite tu ponudu, ako odete sa tog mesta na kojem ste sada, ako odete na neko drugo mesto to ce predstavljati nesto veoma vazno za vas, posto cete na tom mestu ostvariti veliku srecu, srecu kakvu nemate sada u zivotu, zbog toga trebate da prihvatite tu ponud, bice vam tesko u pocetku, ali cete vremenom shvatiti koliko je ta promena bila pozitivna i vazna za vas”.

Ova knjiga magije vam otkriva da ce vas uskoro ocekivati ponuda za posao, ali da to nece predstavljati samo promenu posla za vas nego mnogo vise, knjiga magije vam otkriva da ako prihvatite tu ponudu, da ce vam to doneti mnogo srece, posto cete posle nekog  vremena postati mnogo srecnija osoba, upravo je to ono vazno sto vam predstoji,upravo ce to uticati na vasu srecu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3