KINESKI HOROSKOP –  u narednim danima slede promene za ova dva zodijaka!

KINESKI HOROSKOP – u narednim danima slede promene za ova dva zodijaka!

25. Aprila 2022 Off By Luca

 Kineski horoskop za narednih sedam dana – evo ko ce imati srece, a ko ce patiti?

 

    LAV

Kineski horoskop za vas ima bitnu poruku! Ono sto je izvesno jeste da vas sada stize kajanje. To  je ono sto moramo da kazemo ali nema nimalo sumnje da ste vi sami krivi sto niste cuvali ono sto ste imali. Neko ste ko zna sta zeli ali ovog puta  ste mislili da ce jedna     osoba vecito da trpi i da tolerise ono sto   vi cinite.

Pogresili ste. U danima koji su pred vama vi cete se uveriti da ce osoba do koje vam je stalo  ima nekog novog  u svom  zivotu. I to je fer i posteno, jer  dok ste je vi imali kraj sebe niste   znali da je cuvate. Ona je prastala ono sto ne bi niko na svetu. Uvek je bila uz vas. Vi ste joj bili na prvom mestu ali sada je doslo vreme da na to isto prvo mesto stavi sebe i to je zapravo   sasvim korektno.

procitaj:

Ovi znaci zodijaka imaju najbolju dusu: Njih svi vole, i prava je sreca imati ih u zivotu!

Ta  osoba je konacno  shvatila koliko  niste bili fer prema njoj i ona je napokon odlucila da krene dalje i svoje srce da nekome ko ce umeti da je usreci. A vas ce  stici kajanje i silno cete patiti. Ovaj kineski horoskop za vas ima poruku da  treba da budete dovoljno jaki da se suocite sa posledicama svojih pogresnih odluka.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Niste umeli i znali da cenite ono sto imali. Prokockali ste ljubav koju ste imali u svom  zivotu. I sada  vam jedino ostaje da sve to shvatite kao veliku lekciju u vasem  zivotu …  Da nikad vise ne budete tako sebicni i mislite da mozete sa nekim kako god vi hocete, samo zato sto vas voli…

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2