KARMA : Od  NJE se NE BEZI,a evo koga ce STICI i  SUROVO KAZNITI!

KARMA : Od NJE se NE BEZI,a evo koga ce STICI i SUROVO KAZNITI!

12. listopada 2021 Off By Dejana

Karma je nesto sto svakoga od nas stigne. Kasnije ili pre.

 

U nastavku ovog teksta vam donosimo  cinjenice o tome koji znaci ce patiti u danima koji su  pred nama. Neko ce biti kaznjen zato sto je povredio nekoga ili nekome ko ga voli slomio srce.

   OVAN

Ono sto je izvesno jeste da se vi kajete. Vama je i samima jasno gde ste pogresili i ko je osoba kojoj ste slomili srce. Znate da je ona bila nesto posebno u vasem  zivotu. Da je ona bila neko ko vas nikada nije slagao. Ali, i to da  ste vi bili   sebicni i da vam nikada nije palo na pamet da ce ta osoba da ode. Da ce doci dan kada ce joj puci film i kada ce odluciti da vas zauvek precrta.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Kako i ne bi kada je za vas ucinila sve sto je mogla, dok vi nikad niste dokazali da cenite ista od toga. Zato je i odlucila da ode. Da krene dalje,jer joj je jasno da zasluzuje mnogo vise od onog sto vi mozete da joj pruzite.  A vama  ce karma doci i  tek onda cete pogledati istinu u oci. Nece vas karma kazniti time sto ce vam naneti bol.    Bice sasvim dovoljno to sto cete tu osobu da vidite  u tudjem narucju. Tek onda kada shvatite da je ona krenula dalje i da je ona i bez vas srecna, vi cete  zazaliti. Onda cete pokusati da vratite vreme,ali ce biti kasno. Karma ce vas   kazniti tako sto cete  kasno  shvatiti koga ste imali kraj sebe. Karma   je  spora ali dostizna. Vi ste se igrali sa necijim srcem. Sada je doslo vreme da se neko igra sa vasim.

 

Nastavak na sledecoj   strani…

Stranice: 1 2