Website-Icon JAKA ŽENA

Karma će ove znakove kazniti, dok Ribama dolaze prelepi trenuci!

KARMA

Karma će ove znakove kazniti, dok Ribama dolaze prelepi trenuci!

Bliska budućnost pripadnicima znaka Raka i Vage neće doneti previše toga dobrog…

OVAN

Dragi ovnovi, bliska budućnost će vam doneti samo mnogo razloga za sreću. Očekuju vas dešavanja koja će vas prosto oduševiti. Jednostavno će sve u vašem životu tokom bliske budućnosti postati kako mnogo drugačije, tako i mnogo bolje.

BIK

Dragi bikovi, tokom bliske budućnosti vas pre svega očekuje prilika za promenu zaposlenja. Vi niste zadovoljni sa poslom koga obavljate i vi ćete konačno biti u prilici da počnete obavljati kvalitetno zaposlenje. Ipak, odluka će biti samo na vama.

BLIZANCI

Dragi blizanci, ako vam bliska budućnost nešto donosi, onda vam ona donosi neočekivanu priliku. Vama će se u život vratiti vaš bivši partner i ta osoba će biti spremna na sve kako bi sa vama započela novu ljubavnu priču. Vi ćete moći da se vratite na staro.

RAK

Dragi rakovi, nažalost, dolaze vam dešavanja koja će vam teško pasti. Vas će tokom bliske budućnosti kazniti karma i to za neke velike greške koje ste napravili u prošlosti. Vi ćete se boriti sa jako velikom količinom tuge.

procitaj:

LJUBAVNI CIGANSKI HOROSKOP ZA PERIOD OD 20 DO 27 JULA!

LAV

Dragi lavovi, vas tokom bliske budućnost ne očekuje previše toga važnog. Vama će bliska budućnost zapravo doneti samo blagu promenu situacije na planu ljubavi vašeg života i to promenu na bolje.

DEVICA

Drage device, bliska budućnost vam donosi rastanak sa nekim vašim dragim osobama. Vi ćete prosto morati da odete od nekih osoba, jer će vas one izdati na najgore moguće načine. Vi ćete se boriti sa tugom.

Nastavak na sledećoj stranici…

 

VAGA

Drage vage, vama dolaze pakleno teški trenuci i to zbog toga što će vas karma kazniti. Naime, vi ste u prošlosti naneli jako veliku količinu tuge osobi sa kojom ste bili u vezi, a baš zbog toga vas uskoro očekuju pakleno teški trenuci na planu ljubavi. Vi ćete morati da prođete kroz sve ono kroz šta je morala da prođe osoba koja je sa vama u prošlosti bila u vezi.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, bliska budućnost će vam doneti dešavanja koja će biti vezana za osobu na koju vi sada gledate samo kao na dobrog prijatelja. Jedna osoba će početi da čini čuda kako bi sa vama započela vezu. Mnogo toga interesantnog vas očekuje.

procitaj:

LJUBAVNI CIGANSKI HOROSKOP ZA PERIOD OD 20 DO 27 JULA!

STRELAC

Dragi strelci, vama bliska budućnost neće doneti veliku sreću nego će vam doneti nešto jako loše. Nažalost, vas na poslu očekuju neki ogromni problemi zbog kojih ćete ostati bez zaposlenja. Vama će zbog toga biti neopisivo teško.

JARAC

Dragi jarčevi, tokom bliske budućnosti će vaš život postati mnogo drugačiji i lepši. Brojne pozitivne promene vam donosi bliska budućnost i vi ćete svakako imati jako mnogo razloga za onu najveću sreću.

VODOLIJA

Drage vodolije, vi hoćete imati jako mnogo problema tokom bliske budućnosti na poslu, ali vas zato očekuje čarolija na planu ljubavi. Vama će se na planu ljubavi vašeg života dešavati brojne prelepe i čarobne stvari.

RIBE

Drage ribe, vama bliska budućnost pre svega donosi ogromnu količinu sreće. Prvo vas očekuje novčani dobitak koji će vas oduševiti, pa vam posle toga stižu dešavanja koja se mogu nazvati pravim malim ljubavnim čudima.

Die mobile Version verlassen