Karma će ove znakove kazniti, dok Ribama dolaze prelepi trenuci!

Karma će ove znakove kazniti, dok Ribama dolaze prelepi trenuci!

19. Juli 2022 Aus Von Luca

 

VAGA

Drage vage, vama dolaze pakleno teški trenuci i to zbog toga što će vas karma kazniti. Naime, vi ste u prošlosti naneli jako veliku količinu tuge osobi sa kojom ste bili u vezi, a baš zbog toga vas uskoro očekuju pakleno teški trenuci na planu ljubavi. Vi ćete morati da prođete kroz sve ono kroz šta je morala da prođe osoba koja je sa vama u prošlosti bila u vezi.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, bliska budućnost će vam doneti dešavanja koja će biti vezana za osobu na koju vi sada gledate samo kao na dobrog prijatelja. Jedna osoba će početi da čini čuda kako bi sa vama započela vezu. Mnogo toga interesantnog vas očekuje.

procitaj:

LJUBAVNI CIGANSKI HOROSKOP ZA PERIOD OD 20 DO 27 JULA!

STRELAC

Dragi strelci, vama bliska budućnost neće doneti veliku sreću nego će vam doneti nešto jako loše. Nažalost, vas na poslu očekuju neki ogromni problemi zbog kojih ćete ostati bez zaposlenja. Vama će zbog toga biti neopisivo teško.

JARAC

Dragi jarčevi, tokom bliske budućnosti će vaš život postati mnogo drugačiji i lepši. Brojne pozitivne promene vam donosi bliska budućnost i vi ćete svakako imati jako mnogo razloga za onu najveću sreću.

VODOLIJA

Drage vodolije, vi hoćete imati jako mnogo problema tokom bliske budućnosti na poslu, ali vas zato očekuje čarolija na planu ljubavi. Vama će se na planu ljubavi vašeg života dešavati brojne prelepe i čarobne stvari.

RIBE

Drage ribe, vama bliska budućnost pre svega donosi ogromnu količinu sreće. Prvo vas očekuje novčani dobitak koji će vas oduševiti, pa vam posle toga stižu dešavanja koja se mogu nazvati pravim malim ljubavnim čudima.

Seiten: 1 2