Karma će ove znakove kazniti, dok Ribama dolaze prelepi trenuci!

Karma će ove znakove kazniti, dok Ribama dolaze prelepi trenuci!

19. Juli 2022 Aus Von Luca

Bliska budućnost pripadnicima znaka Raka i Vage neće doneti previše toga dobrog…

OVAN

Dragi ovnovi, bliska budućnost će vam doneti samo mnogo razloga za sreću. Očekuju vas dešavanja koja će vas prosto oduševiti. Jednostavno će sve u vašem životu tokom bliske budućnosti postati kako mnogo drugačije, tako i mnogo bolje.

BIK

Dragi bikovi, tokom bliske budućnosti vas pre svega očekuje prilika za promenu zaposlenja. Vi niste zadovoljni sa poslom koga obavljate i vi ćete konačno biti u prilici da počnete obavljati kvalitetno zaposlenje. Ipak, odluka će biti samo na vama.

BLIZANCI

Dragi blizanci, ako vam bliska budućnost nešto donosi, onda vam ona donosi neočekivanu priliku. Vama će se u život vratiti vaš bivši partner i ta osoba će biti spremna na sve kako bi sa vama započela novu ljubavnu priču. Vi ćete moći da se vratite na staro.

RAK

Dragi rakovi, nažalost, dolaze vam dešavanja koja će vam teško pasti. Vas će tokom bliske budućnosti kazniti karma i to za neke velike greške koje ste napravili u prošlosti. Vi ćete se boriti sa jako velikom količinom tuge.

procitaj:

LJUBAVNI CIGANSKI HOROSKOP ZA PERIOD OD 20 DO 27 JULA!

LAV

Dragi lavovi, vas tokom bliske budućnost ne očekuje previše toga važnog. Vama će bliska budućnost zapravo doneti samo blagu promenu situacije na planu ljubavi vašeg života i to promenu na bolje.

DEVICA

Drage device, bliska budućnost vam donosi rastanak sa nekim vašim dragim osobama. Vi ćete prosto morati da odete od nekih osoba, jer će vas one izdati na najgore moguće načine. Vi ćete se boriti sa tugom.

Nastavak na sledećoj stranici…

Seiten: 1 2