Kakvo im je ponasanje u LJUBAVI?! Zbog cega su Ribe, Skorpija i Bik uvek u vezama koje su USPESNE,sta je to kod njih posebno?!

Kakvo im je ponasanje u LJUBAVI?! Zbog cega su Ribe, Skorpija i Bik uvek u vezama koje su USPESNE,sta je to kod njih posebno?!

5. Aprila 2018 Off By Anđelko

 

SKORPIJA

 

Sto se tice uspesnosti veza u kojima su skorpije, skorpije najvise te uspehe beleze zbog njihovog stava i prinicipa.

Skorpija od voljene osobe ocekuje mnogo, a voljena osoba skorpija uvek mora da se potrudi da sve to ucini, kako bi skorpija bila zadovoljna.

Skorpija je znak koji se ponasa uvek hrabro, koji se bori za sopstvenu vezu, koji se bori za sopstvenu srecu, a upravo to ocekuje i od voljene osobe.

Upravo to ”zajednistvo” koje uvek postoji u vezama skorpija je ono sto donosi ljubavne uspehe skorpijama, nesto  zbog cega je veza skorpija uvek uspesna.

Skorpija u svojoj voljenoj osobi vidi osobu koja uvek mora da bude tu za nju, a isto tako se i ona ponasa prema partneru, pa je uvek tu za njega,uvek spremna da pomogne, uvek spremna ako je potrebno da zastiti svoju voljenu osobu, takodje i ta ”sloga” u vezi je nesto sto donosi skorpiji ljubavne uspehe.

Skorpije su uvek vazile za znak koji ume da se izbori za ljubavnu srecu, a zbog svog truda kao i zelje za uspehom su ”posebne”.

Skorpije se nikada ne menjaju, pa zbog toga uvek postoji mnogo srece u vezi u kojoj je skorpija.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3