Kakvi su VELIKI IZAZOVI pred tobom, kakvi te PROBLEMI ocekuju, hoces li uspeti sve da RESIS i da obezbedis srecu?! Izaberi jednu ”crnu pticu” i saznaj!

Kakvi su VELIKI IZAZOVI pred tobom, kakvi te PROBLEMI ocekuju, hoces li uspeti sve da RESIS i da obezbedis srecu?! Izaberi jednu ”crnu pticu” i saznaj!

13. Aprila 2018 Off By Anđelko

Zivot nam mnogo puta ”poklanja” ono sto ne zasluzujemo, nekada nam donese probleme iako ih nismo zasluzili, ali iz svakog problema mozemo ”izaci” jaci…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

CRNA PTICA 1.

 

Osoba ste koja trenutno u zivotu nema nekih preterano velikih problema niti izazova, vec odredjeno vreme je relativno miran period u vasem zivotu.

Vama to donekle odgovara, iako niste osoba koja preterano moze da uziva u miru, jer ste osoba koja voli neka desavanja.

Ono sto vas uskoro ocekuje jesu izazovi i problemi koje cete imati, a od resavanja tih problema ce vam zavisiti sreca.

Crna ptica koju ste izabrali vam oktriva sta vam predstoji :

”Ono sto vas uskoro ceka jesu problemi sa voljenom osobom, a takodje i neki izazovi, koji ce ujedno predstavljati izazove za vasu vezu, postojace brojne situacije u kojima cete morati da pokazete pribranost, a jedini nacin da vi i vasa voljena osoba pobedite te probleme i savladate izazove jeste da se zajedno borite, a u tome cete vremenom i uspeti, iako ono sto vam predstoji ce vam doneti probleme, ipak cete vi i vasa voljena osoba uspeti sve da resite, a resavanjem tih problema cete dobiti mnogo srece”.

Dakle otrkiva da ce vas ocekivati izazovi i problemi na planu ljubavi, ali da cete ipak uspeti sve da resite i da obezbedite srecu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3