Kakvi su kada se ZALJUBE: Ovan se samo smeje, Bik na sedmom nebu, a Rak krije svoju ljubav…

Kakvi su kada se ZALJUBE: Ovan se samo smeje, Bik na sedmom nebu, a Rak krije svoju ljubav…

14. veljače 2018 Off By Dejana

LAV

Veliki ponosni Lav ce uvek  cutati o svojoj  ljubavi dok se ne uveri da  je njegovo srce  voljeno isto onako kako voli.Ali zato kada shvati da je to obostrano,Lav ce  prvi javno priznati ljubav.I on se nece stideti svojih emocija niti svog zaljubljenog srca.Pa cak i kada pati,Lav to nece kriti.

 

DEVICA

Devica   kada se zaljubi ona prosto treperi od srece.Zapravo ne mora  nikome nista da kaze jer se sve to itekako vidi na njoj.Ona se smeje,uvek je raspolozena i poletna sve dok se ne  uveri da emocije nisu obostrane.Onda krece patnja koju nijedna Devica ne moze sakriti,ali i ne pokusava.

 

VAGA

Vaga je znak koji se zapravo najteze zaljube.Oni uvek nastoje  da se dobro upoznaju sa osobom,tako da u vecini slucajeva   oni prvo sa osobom budu prijatelji,a onda tek se izmedju njih pojave emocije koje prelaze granicu prijateljstva.Vaga nije neko ko ce kriti svoju ljubav ali im  dugo treba  da je priznaju jer vaze za ponosne znakove.

 

SKORPIJA

Niko ne ume da  krije svoju ljubav kao Skorpija.Iako je ona znak  koji snazno voli,ona ce kriti da je zaljubljena  sve dok ne bude sigurna da druga polovina oseca isto.Onda   je spremna celom svetu da okrene ledja kako bi usrecila osobu koju voli i bila sa njom.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3