Kakvi su kada se ZALJUBE: Ovan se samo smeje, Bik na sedmom nebu, a Rak krije svoju ljubav…

Kakvi su kada se ZALJUBE: Ovan se samo smeje, Bik na sedmom nebu, a Rak krije svoju ljubav…

14. Februara 2018 Off By Luca

Svaki Zodijak se drugacije ponasa kada se zaljubi. Neki od njih ne kriju svoju ljubav, neki  kriju, a neki ce na sav moguci glas pricati o tome koliko vole i koliko su zaljubljeni.

Evo kako se svaki znak pojedinacno ponasa kada je ljubav u pitanju…

OVAN

Kada se pripadnici ovog znaka zaljube,oni ce bukvalno zeleti celom svetu da priznaju koliko vole  i koliko su voljeni.Ovan je  ponosan znak,ali kada je ljubav u pitanju on ima  potrebu da celom svetu objasni koliko je srecan i da otkrije ko je njegova druga polovina.Ovnovi se  samo smeju i nema sanse da sakriju ljubav jer se njima u ocima vidi da ih je pogodila Amorova strela.

 

BIK

Bikovi su posebni kada je ljubav u pitanju.Oni ce kriti da su zaljubljeni sve dok ne shvate da su im emocije uzvracene  ali onda svoju ljubav javno pokazuju i doslovno budu na sedmom nebu kada znaju da su im osecanja uzvracena. Njima se ljubav kao i Ovnovima prosto vidi  u ocima, a zaljubljeni Bik je spreman na sve zbog ljubavi.

 

BLIZANAC

Blizancima je ljubav najvaznija na svetu.Oni nikada nece kriti da vole i isto tako ce biti spremni na sve kako bi usrecili svog partnera i svoju voljenu osobu.Jako je vazno reci da oni nikome ne dopustaju da utice na njihove odluke i da se mesa u njihov zivot.

 

 

RAK

Rakovi su prava romanticna bica.Oni kada vole cine i nemoguce za svoju ljubav.Dakle,na sav glas ce pricati o tome da imaju novu ljubav i hvalice se   svima kako su pronasli svoju srodnu dusu i kako su srecni! Romantika im je u krvi.Medutim,ako shvate da su emocije samo sa jedne strane,Rak ce bolje od ikoga da krije da je zaljubljen.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3