KAKVI SU HOROSKOPSKI ZNACI KADA POPIJU KOJU ČASICU VIŠE?! SAZNAJTE…

KAKVI SU HOROSKOPSKI ZNACI KADA POPIJU KOJU ČASICU VIŠE?! SAZNAJTE…

16. Januara 2019 Off By Jovana

VAGA U alkoholisanom stanju ovi pripadnici postaju napadački nastrojeni. Pogrešno shvataju ljude i lako dolazi do provokacije. Medjutim ostatku drustva njihov način govora postaje jako smešan i budu veoma zabavno. Kao i rakovi i oni teraju sve u društvu da tada piju i vole da drugi rade ono što oni kažu. Sutradan ih malo bude sramota kada im se prepričava kakvi su bili.

SKORPIJA Ovi pripadnici zodijaka idu iz krajnosti u krajnost. Ili popiju čašicu i odu kuci, ili se totalno napiju. Kada popiju veoma su zabavni i pricljivi. Šta više spremni su i previše da se otvore i kažu nešto što trezni ne bi želeli. Postaju veoma zavodljivi i obično sutradan saznaju da su dobili nove obožavatelje.

STRELAC Kada popiju postaju pravi party manijaci. Veoma su zanimljivi i duhoviti. Ponadaju se kao pušteni sa lanca i sve to u cilju dobre zabave. Medjutim postaju brutalno iskreni što može dovesti do zustrih svadja. Spremni su na sve radi dobre zabave, od komičnog svacenja do penjanja na sto. Sa strelcem odlična žurka je zagarantovana.

JARAC Oni uglavnom znaju svoju granicu i teze da je ne predaju. Možete uz trud da ih nagovoriti na koju čašicu više. Što pijaniji to su zabavniji. Spremni na šale kako na tudjii tako i na svoj racun, što izaziva smeh do suza. Odlični su plesači sa neobičnim pokretima. Nikada ne govorite jarcu da je previše popio, jer će hteti da vam dokaže da niste u pravu.

VODOLIJA Kada više popije Vodolija postaje luckasta i spremna na šalu što zasmejava društvo. Medjutim u ovom stanju Vodolije počinju da pametuju, umisle da svi moraju da rade šta oni kažu i pažljivo da ih slušaju što veći u smori.

RIBE Kada više popiju veoma su promenljivog raspoloženja. U jednom momentu smeju se svemu, a već u drugom počinju da plaču. Emocije preovlađuju i naprave im čitavu konfuziju u glavi. Jako ih je teško razumeti tada, jer koriste nepovezane rečenice i malo zapetljaju jezikom. Ovaj znak je previše nežan i emotivan za veću dozu alkohola.

Stranice: 1 2